All Points Bulletin går en tidig död till mötes.

Utvecklarna av det nyligen lanserade #All Points Bulletin meddelar idag att spelets servrar inom en snar framtid kommer stängas av för gott. Anledningen till detta är något vag då utvecklarna #Realtime Worlds bara nämner att spelet fått ett "för tidigt" slut. Något knepigt kan detta tyckas vara då en ny patch skulle släppas idag och så sent som igår lade utvecklarna upp en lista med uppdateringar den nya patchen skulle ha medfört.

Realtime Worlds tackar spelarna för den tid som varit och vi på FZ önskar utvecklarna lycka till i framtiden. Servrarna kommer enligt utsago vara uppe ett tag till så att spelarna kan gå in och ta farväl.

Som andra har sagt, är detta ens lagligt... 19/09 "Kul" att se att många flamear APB. Visst det har/hade sina skavanker men överlag så har spelet grym potential. Jag tycker spelet är grymt skönt att lira när man är ett "gäng". Lite trist att man bara kunde vara 4 i ett gäng. Hade lätt sett att man var... 18/09 renegade laggit? har spelat den sen relise online och jag har då inte märkt av något lagg onlinedelen är ju det bästa med hela spelet synd att apb gick i graven så snabbt 18/09 Nu har jag inte själv provat det (tack o lov?), men konceptet i sig verkade ju bra. Påminde mig lite om Command & Conquer: Renegade (om någon kommer ihåg det, en FPS/RTS-hybrid). Det var faktiskt ett ganska bra spel. Eller rättare sagt, det hade varit... 18/09 Kunde blivit nått riktigt fett, om dom som jag skrev för längesedan inte släppt ett ofärdigt spel... FAIL 17/09 Jag var nog en av dumhuvudena som köpte spelet.. spelade i 2 veckor drygt. tröttnade pga man som noob jämt möte ett lag som var starkare och tog en på 1 skott.. Skitspel rakt igenom! Synd att man inte kan kräva pengarna tillbaka dock. Menmen... Nått mås... 17/09 Dom blev varnade gång på gång av beta testarna, jag var en av dom. Dom var helt enkelt för jävla dåliga på att lyssna på feedback. Jag lirade aktivt i betan i flera månader, för att jag såg potential och tänkte att det skulle bli bättre. Men inte mycket... 17/09 ja till och med Need for speeds online satsning för några år sedan höll väl längre... motor city eller vad det hette... Det här kan man nog kalla mmo:s Daikatana... :) 17/09 lewl visste inte ens att de hade släppt spelet :P 17/09 Ja.. E.T. till Atari 2600. Det kom, det begravdes. Bokstavligt talat. :) 17/09
Skicka en rättelse