I TGS-rullen #Gran Turismo 5 Dynamic Weather System så är det - föga förvånande - vädret som står i centrum. Klippet har redan uppmärksammats av Gran Turismo-älskande läsare som Red Gremlin vars förstaintryck lät såhär: "Tror jag fan tuppar av så snyggt det är! Kolla regnet i första minuterna!!!!!! Helt j** GALET !". Helt enkelt awesome!

Flera ivrigt instämmandes FZ-läsare samlades senare i Gremlin-tråden för att tillbe den store #Polyphony Digital-chefen Kazunori Yamauchi på ett altare byggt av avlagda vinterdäck och repad lack. Vi har sannerligen världens bästa läsare.

Delar du entusiasmen efter att ha sett nedanstående filmklipp?

Playseat och G27an väntar och väntar... Först GGN sen får man köra GT5 ! 26/09 Dem har gjort om en hel del i fysikväg sen prologue. Speciellt däcken, dämparna/fjädrarna samt hur vädret påverkar (det sistnämnda fanns ju dock inte i prologue) 24/09 Så mycket gnäl... :S Jag tänker tveklöst köpa det iaf. Dock som nån påpekade.. hoppas inte fysiken är allt för skum. 20/09 Jag har bara ett problem med Gran Turismo 5. Jag har läst att bilfysiken är långt under de konkurrerande titlarnas standard. Det blir väl helt enkelt något att arbeta på när de släppt denna titeln, för tro mig, de kommer få så mycket feedback om bristen... 19/09 Give me a PS3 :P 19/09 Klart att det var snyggt, konstigt hade det varit annars, men det spelar ju väldigt liten roll i ett bilspel då allt hänger på kontroller och känsla. Om bilen inte beter sig realistiskt så får det vara hur snyggt det vill och ändå vara skit. Och då behö... 19/09 Vi har väl alla sett såna här trailers förut, alltid blir man lika besviken på hur grafiken är när det väl släpps och du sitter där i soffan och ska lira. De där filmerna är tyvärr inte alls så det kommer se ut, det borde väl alla lärt sig vi det här... 19/09 Lite fler videos på GTPlanet (http://www.gtplanet.net) för dem som är nyfikna. 19/09 Man ser ju ganska tydligt att det spöregnar, och spöregnar det i verkligheten så hjälper inte vindrutetorkarna så mycket. Man ser dessutom att innan bilen åker ut från tunneln så är det bara droppar där torkarna inte går. Man ser även att när det är nat... 18/09 "Inte speciellt imponerad. Men jag antar att vad som helst som handlar om konsollspel blir nyheter på FZ. " Inte? Länka gärna då till ett bilspel som har snyggare effekter för till exempel vädret eller ett spel där regnet slår mot rutan lika snyggt som... 18/09
Skicka en rättelse