#Minecraft handlar om att överleva, hantera mineraler och bygga dig din absolut egna värld baserat på... ja, att hugga sönder kuber av olika material och därefter sätta ihop dem till precis vad du vill (och vad du kan göra). Nu är det nämligen så att spelets verifikationsserver har kraschat totalt vilket innebär att du kan prova på spelet helt gratis tills problemet är fixat - vilket inte kommer inträffa innan helgen är över. Det blev helt enkelt oväntat populärt och undertecknad fastnade relativt fort i det själv. Beroendeframkallande deluxe.

Det är relativt svårt att beskriva spelet på ett passande sätt. Det är... unikt. Ja, verkligen unikt.

Är du sugen på att prova på rekommenderas den här youtuberullen som förklarar hur du ska överleva din första natt, för det är inte bara att bygga som du vill utan fula kreationer försöker förhindra din överlevnad på bästa/sämsta möjliga sätt. På youtube finns en gigantiskt mängd rullar som du kan spana in utöver nämnda serie för att få dig en bra inblick.

Har du ingenting för dig, alternativt valvakar och behöver någonting att spendera tid på så har du en riktigt tidsslukare framför dig.

Var förberedd på att du möjligtvis kommer känna ett oerhört sug för att fortsätta spela efter att det fungerar igen, vilket innebär att du kommer behöva köpa spelet. Men då kommer du även kunna lira med andra. Vilken fasligt farlig värld vi lever i, inte sant?

Köp spelet på en gång är det enda jag kan säga. Sjukt jävla roligt och beroendeframkallande. 21/09 Blir ett köpt här med snart, vilken server brukar du spela på? Går spela gratis igen också, notch forlängde till 21 då det fortfarande krånglar. 20/09 Är en av de stolta köparna av detta spel. Beroendeframkallande och svensktillverkat så klart man slänger fram de få kronorna det kostar. 20/09 Prova installera om "Java" och kolla även hur mycket Cpu spelet tar. Btw, Minecraft går ej spela "premium" gratis längre, dock går det spela singleplayer/multiplayer men endast byggande. 20/09 Detta spelet är typ ospelbart på min dator, fattar inte varför. Det hackar lite nu och då och när det hackar så beroende på vilken knapp jag håller in medans de hackar så låser sej den knappen. Så om ja springer frammåt medans det hackar till så buggar... 20/09 Att komma förbi javas "minnesspärrar" är väldigt enkelt och är för bekvämlighetens skull förinställt i minecrafts exe-loader till windows. 20/09 Klart som tusan att det är ett medvetet designval. Du tror väl inte att solen är fyrkantig för att det är Java? För övrigt verkar du inte ha koll på att Wurm Online som Notch också har kodat Javaklienten för är betydligt "snyggare" och kan fläskas på... 20/09 Spelet körs på Java som har väldigt begränsat minne så det blir nog inte mycket snyggare än såhär. Fördelen är ju dock att det fungerar utmärkt på alla operativsystem som har Java. Sen finns ju skin-packs om man vill piffa upp texturerna: http://www.min... 20/09 Väldigt intressant spel, men det känns som om grafiken är medvetet tillbakaskruvad, snarare än att det är en konsekvens av spelets uppbyggnad. 20/09 Servrar: http://servers.minecraftforum.net/ Synd att det ej finns fler Svenska servrar, fanns en igår dock verkar det som den krashade inatt. 20/09
Skicka en rättelse