Gillade du polska #CD Projekts rollspelsäventyr #The Witcher? Isåfall är du säkert mäkta nyfiken på att se den första presentationsvideon ifrån uppföljaren #The Witcher 2: Assassins of Kings.

Det är en intern presentation i alfa-stadiet som av outgrundliga anledningar läckt ut på nätet. Se filmen här nedanför!

Vad tycks? Förutom att det är uppenbart att alla röster inte är riktigt klara ännu (hehum!) så verkar The Witcher 2 borga för en minst lika spännande och säregen resa som originalet.

Tack till Zarsky, Castor.T, TheWhaleHunter för detta #nyhetstips!
Mys! Ge mig nu! :) 27/09 hm.. "The witcher has sold over 1.2 miljon units" Så ett mediokert spel kan sälja så många exemplar, och så säger folk att PC'n är död :P 27/09 Yes! Ge mig det nu! Älskar ettan så mycket... läst boken, det här ser riktigt läckert ut. Fast hoppas dom har kvar Geralt's röst från ettan ;) 22/09 Agreedo. Geralt var en av anledningarna till att jag tyckte spelet funkade så bra. Han är en så grymt bra karaktär. Efter att jag spelat spelet så sprang jag direkt ut och köpte de två böcker som hittills översatts till engelskan. 22/09 Själv tyckte jag visserligen att miljöerna var helt okej men jag måste säga att jag älskade både huvudpersonen och stridssystemet... 21/09 Miljöerna var extremt tråkigt, huvudkaraktären är helt ointressant och stridssystemet såg ut som skräp. Visserligen så gillade jag aldrig ettan, men jag hade ändå hoppats på mer från en uppföljare. 21/09 Tycker det ser riktigt intressant ut! Ettan var nice som fan, dock spelade jag bara innan den stora patchen. Så jag hoppas laddningstiderna är bättre nu. För det var verkligen segt att vänta 2 minuter varje gång man skulle gå ut ur ett stadsområde och... 21/09 Fan vad tråkigt det såg ut.. 21/09 Det var inte samma röst som i ettan, så det är förmodligen bara en tillfällig röst tills de har spelat in med den tilltänkta snubben. 21/09 Som folk har sagt, rösterna är placeholders, och kommer att bytas ut till "riktiga" röstskådespelare senare under spelets utveckling. Det är liksom ingen idé att spela in alla färdiga röster i ett sånt här tidigt stadium av processen. Ettan var iaf grym... 21/09
Skicka en rättelse