#Starcraft II är av allt att döma fortfarande i sin linda. #Blizzard Entertainment kommer sin vana trogen fortsätta att uppdatera det under lång tid framöver, lägga till nya funktioner och göra det... bättre? Eller? Det har nu gått ungefär en vecka sedan den första stora patchen av trefrontskriget mellan terran, zerg och protoss landade i datorer världen över. Det nya versionsnumret 1.1.0 medför ett gäng förändringar som en smidigare ingame-klocka, FPS-mätare och en rad balanseringar hos samtliga av spelets tre läger.

Nu vill vi veta vad du tycker om den nya #Starcraft II-patchen, kära läsare! Har zealots blivit för slöa, ultraliskerna värdelösa och siege tanks lite för svaga? Berätta det för oss i kommentarsfältet nedan. Du gör även din åsikt hörd genom att ranka uppdateringen efter en femgradig betygsskala där 1 är sämst och 5 är bäst.

Ja reapers behövde göras någonting åt... klockan är praktisk. :P Ultrans "splash" är rätt maxxad... lol 27/09 Alltså uhm, hur når detta som vi diskuterar här Blizzard? Anyway, det är den första patchen och de har väl inte vågat göra allt för stora förändringar. Min oplockade gås är väl med Terrans M/M/M (marines/marauders/medivacs) som kanske är lite väl bra... 27/09 Eller kanske ut med marauders och in med firebats? ett drastiskt förslag att suga lite på.. ps: corruptorn på bilden, någon annan som kommer att tänka på de där monstren (rymdskeppen?) från Crysis? 26/09 Riktigt feg och dålig patch ur balanseringssynpunkt. Huvudproblemet är fortfarande Terran och dess larvigt starka ekonomi. MULE är ett stort problem och en tier1-uppgradering i ConcShots på 50/50 som gör deras marauders till slaktmaskiner mot protoss.... 26/09 Marines äger void rays vilken dag som helst. Samma med queens, hydras och mutas. Lär dig scouta istället. 26/09 Att folk inte kan scouta eller har BOs som hanterar sådant all in spel får man ju skylla sig själv. Har inget med att void rays är OP att göra. 26/09 Void rays är op. När dom är fullt uppladdade med sin laser så är dom osårbara. Jag brukar när jag blir Protoss till och med void ruscha. Bara för att dom är op. Vinner alltid. Om dom inte vet vad jag gör och dom gör 10 stalkers eller 20 marines. Ultrali... 26/09 Fortfarande inga Playmates ;) 26/09 Märks att du snackar mer än spelar. Hade du spelar hade du vetat att ultrans splash blivit hel galen när den attackerar byggnader vilket gör den helt sinnesjukt bra. Bugg kanske men just nu äger dem. Och snälla sluta prata om voidrays. Ända gången dem... 25/09 Det enda jag faktiskt är lite förvånad över är att marauders inte blev nerfade på något sätt. 25/09
Skicka en rättelse