Demoversioner av rallyliret #WRC släpptes till Xbox 360 och PS3 förra veckan och i helgen gjorde Windows-versionen dem sällskap. Styr över till filarkivet och plocka hem det nära 1 gigabyte tunga smakprovet för en första titt på hur #Milestone Studios hanterar den officiella rallylicensen.

Om du föredrar att sladda runt på konsol kan du antingen ta hem Xbox 360-versionen i detta nu (länk nedan) eller plocka fram tålamodet och invänta PS3-upplagan som släpps på onsdag. Spelet släpps den 8 oktober.

Tack till M4NGL3R för detta #nyhetstips!
Trevliga miljöer! 27/09 detta är trots allt ett demo vilket betyder och har väl gjort så i alla tider-inget färdigt spel så vänta tills spelet kommit ut och patchats 40ggr så kanske vi har ett hyfsat rally spel :D sedna COlin 1 och rallisport challenge har inte många bra rally... 27/09 Jag testade det med min G25.. Men var tvungen att byta ut koppling och broms för att kunna bromsa på rätt pedal tror jag (eller om jag fick löst det på annat vis, minns inte så noga).. Sen visade det sig ju inte direkt vara nån större fartkänsla direkt.... 27/09 där har du jädrigt fel, för F1 2010 är det bästa f1 spelet NÅGONSIN och det är signerat Codemaster serru vettu :-) 27/09 WRC spel som detta, och F1 spel osv som baseras på en verklig befintlig motorsport skall vara verkliga. Jag har höga förväntningar på detta WRC spel, och har också förbokat det. Jag kan inte säga något om hur demot är eftersom jag kommer att testa PS3... 27/09 Skall man definiera bra spel som underhållande eller verkliga? (Dom två brukar vanligtvis gå hand i hand...) jag tycker Codemaster erbjuder bra singelplayer läge och multiplayer läge. Sedan är deras spel bra i den bemärkelsen att de är roligt att spela... 27/09 codemasters är väl inte mycket bättre?! så fort jag ser deras spel så vet jag att det är en massa events/bilar/banor man måste låsa upp genom att köra ett fåtal korta race...de har inte gjort ett bra spel sedan ToCa2 och Colin 1! sådeså! 27/09 Seriöst, vad skall man förvänta sig, Blackbean och milestone är ju sämst gällande racing spel.... Motogp och Superbike vart ju bara flopp...för vissa vart det guld (tragiskt nog) detta är nog ytterligare ett bevis på att något seriöst måste utvecklas... 27/09 Usch vad kasst detta är... fast är å andra sidan är jag inte överasked då det är samma utvecklare som gjort lågvattenmärken som V8 superstars osv. Dice! Ge oss Rallisport Challenge 3!!! 27/09 Hum, var bättre än vad jag trodde, men då trodde jag också att det skulle vara helt värdelöst även om jag hoppades på annat. The biggest flaw i mina ögon är Force Feedbacken, resten hade jag nog kunnat arbeta mig runt, inklusive den skumma fysiken. 27/09
Skicka en rättelse