Är du en av dem som under gårdagen satt och väntade på #Aions släpp ute i en stuga i skogen, armerad med cola, vattenpipa och goda vänners sällskap? Titeln drog igår igång för de som förbokat och i en intervju med VG247 gör Christian-Peter Heimbach på #NcSoft gällande att spelet sannerligen inte är en kakburk som lämnas vind för våg.

Det kommer bli minst en större uppdatering per år. Du känner till det här från våra tidigare titlar. Vi anpassar oss i nuläget till hur vi kommer göra dessa tillgängliga, men det kommer att vara gratis innehållsuppdateringar för alla spelare, och vi tittar därefter på hur stora de större uppdateringarna kommer att bli.

Heimbach utvecklar även hur Aion anpassats för oss västerlänningar. Till att börja med så är det mer utvecklade uppdrag. För asiaterna menar han att det räcker att det står: "Ge mig tio av dessa", medan vi vill ha det mer utvecklat: "Ge mig tio av dessa så att vi kan vara här för att understödja bataljen". Även fler enspelarinstanser och uppdrag har lagts till, just för att vi är mer dragna till detta än asiater i stort. Som HP sauce på det stekta ägget så har de även minskat på det såkallade "grindandet", även det för våra smaklökar.

Är du en av dem som började spela inatt? Eller kommer du möjligtvis börja spela när spelet släpps på fredag?

De kallas för powerlevlare och de är mycket snabbare än en vanlig person. 22/09 Aion är markant mer grind, och questen är bara grundläggande mmo-quest. Trots det gillar jag spelet, men de som tänker testa bör vara medvetna om det. Det är också långsammare ur den aspekt att mobs tar längre tid att döda, det är mer downtime och det... 22/09 Mycket grind är det då INTE. finns folk just nu online som är lv 30, alltså de har kommit igenom 30 av 50 levlar. ( och det efter 28 timmar efter servrarna startades ) har själv inte spelat vidare mycket är lv 13. Men fokuserar mer på att utforska än... 22/09 Förstår inte varför alla är så otroligt negativa till spelet utan att ha annan kritik än: "Det är grindigt och asiatiskt" QQ 21/09 Förstår fan inte varför alla är så uppspelta över skiten, är som vilket annat asiatiskt mmo som hellst, fast man har vingar och kan köra instanser själv.. 21/09 Ncsoft jobbar som galningar för att fixa dessa problem. Ge det lite tid så ska du se att det blir bättre.. 21/09 HP-sås på ägg? Fy bövelen! 21/09 Låter som när WAR släpptes också, köandet alltså. Det var inte så kul. 21/09 Suttit i kö i cirka 6 timmar... detta är löjligt. Spelet är underbart men spelet är inte ens släppt, hur kommer det bli när de som bestämt sig för att köpa det utan att förhandsboka rycker in? ÄNNU längre väntetider? Funderar lite på att byta server,... 21/09 Beror på hur majoriteten av questsen ser ut på WoW så finns det många roliga dungeons att spela igenom och en massa roliga quests men på Aion verkar det vara annorlunda. Despite the division of your adventuring into a mandatory Campaign thread and regul... 21/09
Skicka en rättelse