#Ubisoft har nu tillkännagivit #The Settlers 7: Paths to a Kingdom och vi har fått tag på färsk info, en mustig trailer och en trippel mysiga bilder. The Settlers 7 utvecklas av tyska #Blue Byte och vad som direkt utlovas är att det bygger vidare på det som uppskattades i de tidigare uppslagen, samtidigt som en drös nya spelmoment ingår.

De tre moment som spelets variation ska bygga på är att man ska kunna fokusera på antingen militär, forskning eller handel för att uppnå övermakt gentemot motståndet. Byggnads och produktionssystemet ska erbjuda finjusteringar på by-till-by- samt sektor-till-sektor-nivå för att ge en djupare upplevelse. Till detta bjuds på en ny grafikmotor samt flera skräddarsydda AI-profiler som låter dig möta mer varierat motstånd. För att vinna krävs "Victory Points" som du kan erhålla på olika sätt, beroende på tidigare nämnda spelfokus.

Även ett flerspelarläge ingår där du antingen kan förinta andra spelare online, alternativt att spela med dem i co-op. Titeln som utspelar sig i centraleuropa under tidiga renässansen väntas ut till våren nästa år. När du ändå väntar bör du spana in bilderna och trailern här nedan.

[video=3746]

Skicka en rättelse