Vi kunde tidigare idag meddela att #Borderlands försenas till pc men nu även att spelet bjuder på en sjuherrans massa speltid. Maxnivån i spelet ligger på 50, och Mikey Neuman, Creative Director på #Gearbox har berättat för MTV Multiplayer att det för honom tog runt 100 timmar att nå maxnivån.

Jag har helt enkelt min egna mätare. Jag har maxat två gånger, nått nivå 50 två gånger. Det tog mig i runda slängar 100 timmar. Mer andra gången, faktiskt, och det var för att hitta vartenda litet uppdrag. Jag ville göra allting.

Att bara klara igenom spelet en gång beräknas få dig till nivå 35, varefter du kan köra på "New Game Plus" där allting är lite svårare och nytt motstånd dyker upp. Funderingar finns såklart kring huruvida DLC kommer släppas, och Neuman menar på att det beror på när folk når gränsnivåerna och hur lång tid som spenderas på spelet. MTV Multiplayer anser att förhandsutgåvan av titeln triggar Diablo-nerven och huruvida det är en bra eller dålig sak får tiden utvisa - när spelet släpps den 23 oktober (till konsol!).

Skicka en rättelse