Utvecklingen av #Splinter Cell: Conviction har kantats av tystnad och förseningar, men i dag vågar #Ubisoft sig på att sätta ett konkret releasedatum. Den 25 februari nästa år är det dags att för sjätte gången sedan 2002 sätta på sig Sam Fishers kläder.

Conviction tillkännagavs våren 2007 och inledningsvis var det tänkt att landa samma höst. Men kompakt tystnad följde och först i våras började det talas om spelet på allvar igen. Spelet släpps till Xbox 360 och pc och vi håller tummarna för att det här är den sista releasedatumnyheten vi skriver om det.

[video=3451]

Luktar flopp långa vägar. Extremt nerdummat anser jag.:down: Synd 25/09 Va? Så för att spelet bytt spår (mycket eller lite vet jag ännu inte) är det "Dumbed down shit"? Jag trodde endast att "Dumbed down shit" gällde för typ PC-serier som sedan blivit konsoll-serier och neddummade. Alternativt endast neddummade saker. Denna... 24/09 Riktigt kass kvaliteee på trailern måste ja säga! spelet ser så där ut oxå... 24/09 Well said. Dumbed down shit. 24/09 Jepp, feltänk av mig - jag kollade Windows-versionen men spelet släpptes till konsol ett par månader tidigare. 24/09 Jag tycker tvärtom. Splinter Cell är en underbar serie, men skulle de ha valt att fortsätta i exakt samma fotspår som i tidigare titlar känns det som om det hade blivit för mycket av det goda. Serien behöver en ny inriktning för att kunna föras vidare,... 24/09 Splinter Cell kom väl ut redan 2002? * Tom Clancy's Splinter Cell (2002) Ubisoft Montreal * Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow (2004) Ubisoft Shanghai * Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory (2005) Ubisoft Montreal * Tom Clancy's Splinter... 24/09 Inte för att också vara pessimist, men jag håller faktiskt med. Det ser inte ut som Splinter Cell om man säger så. "Forget what you know about Splinter Cell - IGN" stod det t.o.m i trailern som om det vore en bra grej. Ser ju för fasen ut som ett vanlig... 24/09 Det ser verkligen skitkasst ut, så det är väl ingenting att vänta på i vilket fall. 24/09 Har datum alltså? Vilka datum har han och jag hoppas verkligen att han lämnar tillbaka dem? Skulle vara tråkigt om något datum försvinner ur almanackan. Tänk på alla stackars barn som förlorar sina födelsedagar Fisher! 24/09
Skicka en rättelse