Det blev ingen episk julfajt med Tomten som domare mellan #Forza Motorsport 3 och #Gran Turismo 5. Utvecklaren #Polyphony Digital meddelar att deras Playstation 3-exklusiva racingspel släpps i Japan först i mars nästa år.

Tillkännagivandet nämner inget om vare sig den amerikanska eller europeiska marknaden, men det vore ytterst ovanligt om det släpps här först så det blir nog till att vänta till årets bästa månad (enligt mig).

[video=3752]

Längtar. :heart: 25/09 Mycket uppmärksamt. Jag tänkte faktiskt att "innan jag börjar anta en massa saker om honom ska jag iaf kika på hans profil". Och enligt den äger du ju ingen 360. Därav redigeringen :) 25/09 Det kändes överflödigt då alla GT-spel sett likadana ut sedan tvåan. Därmed inte sagt att de är dåliga då jag håller av GT4 som det bästa spelet i sin genre. Således så finner även jag ditt antagande realistiskt. För att svara på den numer bortredigerad... 25/09 Jaha... Då borde du nog nämna ord som "anta" eller "tror" för att påvisa det. Att använda ordet "bevisligen" när man gör antaganden passar inte så bra om du frågar mig. Hur realistiskt du än tycker att ditt antagande är så pratar du för övrigt om spel... 24/09 Basera inte att antagande på dem. Gör det på GT5p istället. Där stämmer, så vitt jag kan märka, alla växlar och varvtal med mera, in i minsta detalj. Det finns dock en bugg i GT5p med Mercedes SL55 AMG där varvräknaren bara visar hälften av det verkliga... 24/09 Jag gör ett realistiskt antagande baserat på GT4 och GT3.. 24/09 Oj. Jag visste inte att PD:s anställda hängde på FZ! Du vet alltså vad de slipar på? Och du har även de slutgiltiga siffrorna gällande växlar, max varvtal och topphastighet kring varje bil? Bara vissa kanske? I vilket fall tar jag gärna emot lite inside... 24/09 Nu kanske man får tid att skaffa en PS3:a innan spelet släpps :P Älskar 4:an <3 24/09 MEN FAN DÅ ! 24/09 Nämen Blizzard patcher ju ganska sällan, NOT! 24/09
Skicka en rättelse