Via tyska utgivaren bitComposers sajt får vi nu reda på att #Stalker: Call of Pripyats engelskspråkiga release blivit framflyttad till det första kvartalet 2010. Detta är den "riktiga" uppföljaren (#Stalker: Clear Sky var en prequel) och äventyret tar vid där #Stalker: Shadow of Chernobyl slutade.

I Tyskland, Österrike och Schweiz ska spelet släppas i november medan resten av Europa alltså får vänta till nästa år. Så ehh... om du kan tyska kan du ju alltid importera! Förhoppningsvis har inte censur-tokarna meckat för mycket med spelet.

Se systemkraven här!

Klicka för mer information

Minimum
OS: Windows® XP
CPU:
2.0GHz Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon? 2200+
RAM:
512 MB
GPU:
128 MB RAM DirectX® 8.0 compatible Card e.g. GeForce 5700 or Radeon 9600

Recommended
OS: Windows® Vista®
CPU:
Intel Core 2 Duo E7400 or AMD 64 X2 5600+
RAM:
2 GB
GPU:
512 MB RAM DirectX® 9 or 10 compatible Card e.g. GeForce 9800GTX or Radeon HD4850

Nja, Barbie Horse Adventures är väl helt okej men jag gillar STALKER bättre faktiskt. 25/09 Inte förvånad, dom hinner väl försena det 10 gånger till. 25/09 vem försöker dom lura med dom där extremt vilseledande låga systemkraven? Eller vad ska systemkraven egentligen säga? "Spelet startar men går ej att spela om du sitter och håller på minst denna uppsättning antikviteter" Glappet mellan krav och rekommend... 25/09 Ni som inte kan vänta på att få Stalker-törsten släckt kan ju kika in Shadow of Chernobyl-modden L.U.R.K (http://www.moddb.com/mods/lurk) som släpptes idag. Modden är gjord helt från grunden för att leverera den definitiva Stalker-upplevelsen. 25/09 Det var ju tråkigt att höra, men men den som väntar på något gott... Hoppas det kommer en trevlig Collectors Ed också. Fördelen är ju att de hinner släppa de mest kritiska patcharn innan en annan får spelet i handen. 25/09 Ja, ja... inte så farligt. Jag kan nog hålla mig till Operation Flashpoint 2: DR ett tag fram tills dess. Annars hoppar jag på gamla goda Gothic 3 om det skulle vara någon dö-tid fram till STALKERs release :) 25/09 Man undrar ju lite vad de tänker när de gör så'na här splittade releaser. De praktiskt taget uppmuntrar ju folk som inte vill vänta att piratkopiera. Kommer nog inte att spela detta i alla fall. Hade sådana problem med att få igång inköpta S:SoC och S:C... 25/09 Varför är jag inte förvånad? Äsch, gillar inte Stalker och kommer nog aldrig göra det hellre. Har fullt upp med bättre spel. 25/09 Själv föredrar jag att ha talet på ryska. Förhoppningsvis hinner någon översätta texten till engelska innan den "riktiga" versionen kommer ut. 24/09 Av någon anledning så är jag inte fövånad. 24/09
Skicka en rättelse