Det har varit mycket snack kring olika filmer i veckan och först ut var [n=34651 premiärsekvenserna] från #The Witcher 2 som "läckt" från utvecklarna #CD Projekts. Det första spelet blev riktigt populärt trots (eller tack vare?) tvivelaktiga inslag av nakenhet.

Varje år kommer det rapporter om att datorer är döende som spelplattform men det finns en genre konsolerna inte rår sig på, de massiva onlinerollspelen. #Turbine, utvecklarna av #The Lord of the Rings Online, hävdar dock att [n=34673 konsoler är nästa stora marknad] för den sortens av spel, dels för att den är oexploaterad men även för att all fler utvecklare fokuserar mer på tv-kopplade spelmaskiner. Forumet höll inte med.

I say boom boom boom, everybody says...

Det flitigt filmande #Operation Flashpoint 2: Dragon Rising, som har butikspremiär om två veckor, visade upp sig från sin allra fläskigaste sida i tisdags när [n=34680 effekterna stod i fokus]. Utrop som "undarbart! och "awesome" haglade tätt.

Om du inte tyckte att #Lucasarts högupplösta nyversion av #The Secret of Monkey Island var tillräckligt snygg har du förhoppningsvis inte missat veckans youtube-rulle. Där har en #Crytek-anställt meckat in Guybrush Threepwoods äventyr i deras mustiga grafikmotor, vilket såklart blev [n=34681 populärt].

Försäljningen av Modern Warfare lär inte bli sval

#Infinity Ward tillhör skaran utvecklare som kört på samma varumärke (Call of Duty) i många år och vem kan klandra dem när #Modern Warfare 2 spås på vinterns stora försälkningssuccé. [n=34685 De kan dock tänka sig något annat] när de inte längre kan göra något nytt med serien.

Mysstrategisserien The Settlers får en [n=34689 sjunde del] och den första trailern fick ett blandat men överlag positivt mottagande, de flesta var dock överrens om sin önskan att det nya spelet ska hämta mycket inspiration från sina rötter.

Veckans mesta snackis föddes ur det gamla hederliga konsolkriget då [n=34704 två filmklipp] på samma Ferrari släpptes från #Forza Motorsport 3 och #Gran Turismo 5. Grafikens äkthet ifrågasattes medan vissa med bestämdhet menade att körkänslan ändå är det viktigaste, vilket vi nog måste hålla med om. Senare fick också allmänheten chans att ratta det förstnämnda spelet då [n=34734 ett demo] släpptes i torsdags. Sony-anhängare fick istället det dystra beskedet att GT5 släpps först i mars nästa år.

Släpper ni inte mig till pc i år så hoppar jag!

Sist ut blev ytterligare ett tråkigt besked, denna gång för digitala lönnmördare med förkärlek till datorer. [n=34735 Första kvartalet nästa år] är det som nu gäller för #Assassin's Creed ii på pc - Ubi säger att det är för att säkra kvalitén, forumet menar att det bara är för att sälja fler konsolexemplar.

Skicka en rättelse