Det blev aldrig något demo av #Fable II, vilket säkert har fått många att avvakta med köpet men i samband av tillkännagivandet av #Fable III meddelade #Lionhead Studios att spelet skulle [n=34210 delas upp] och krängas i fem delar.

Det första kapitlet är gratis och finns nu att tanka hem för alla guldmedlemmar på Xbox Live. Varken pressmeddelandet eller Major Nelson nämner vad resterande delar kommer kosta så får du fram ett pris är du välkommen att kommentera nyheten med uppgifterna.

Vilken kass timing, nu spelar man ju bara ODST 30/09 Förstår inte alls varför vissa gnäller på Fable 2. Spelet är ett klockrent äventyr med strålande story och karaktärer! Skall definitivt testas av alla fans av fantasy och rollspel. Har själv collectors edition och båda expansionerna, längtar till 3an. 30/09 Håller med, sjukt besviken på det :S 30/09 men fan! har precis köpt det. Har iofs inte ångrat mej heller så ^^ 29/09 Jag provade första delen, jag är genuint glad att jag inte har köpt det än. Kontrollerna kändes oerhört wacky och som att de var en konstig fördröjning. Animationerna överlag var helt och hållet otroligt dåliga, sen hunden som får för sig att springa... 29/09 Ett av senaste års mest överskattade spel, alla kategorier? Blev aldrig mer än knappt godkänt för min del -- spelet erbjöd ju för tusan ingen utmaning alls. :( 29/09 Grymt har inte gett 2:an någon chans än. 1:an var i alla fall grymt kul, tråkigt att det tog slut :( 29/09 Tycker detta sätt att släppa spel på är väldigt intressant. Man får testa första delen gratis och sedan betala om man tycker att det är intressant, istället för att betala en klumpsumma och upptäcka att fulla spelet suger. Skulle man sedan tröttna på... 29/09 testa att rensa 360n hårddisk cache, hade samma problem med Ninja Gaiden 2, observera att när du väl rensar cachen så måste du installera om alla eventuella updates som 360n hade osv. http://www.joystiq.com/2006/06/09/xbox-360-hdd-cache-clear-code-disco... 29/09 Hur då i 5 delar ? Får man bara tillgång till en viss del av den kompletta världen i varje del eller kan mab bara göra vissa saker i varje del ? Idiotiskt är det iaf, kunde mycke väl kunna tänka mig att köpa Fable 2 på games on demand, men blir den upps... 29/09
Skicka en rättelse