#NCsoft meddelar att de öppnar upp för två helt nya servrar i onlinerollspelet #Aion för att komma till rätta med överbefolkningsproblemet. Deltras är för fransktalande medan Kahrun-servern är för de som hellre föredrar engelska. Inom ett par månader kommer spelarna också få möjligheten att byta servrar om andan faller på.

Och att påstå att servrarna inte är efterlängtade vore en mild underdrift - Gamers Daily-uppgifter gör gällande att så få som endast 10 procent av alla som förbokat spelet kan spela samtidigt beroende på server-begränsningarna.

NCsoft hävdar dock att detta är det bästa för spelet i det långa loppet, eftersom företaget vill undvika att tvingas slå samman underbefolkade servrar i framtiden.

Att säga att WoW hade kö vid starten är som att säg att det var problem med elförsörjningen på början av 1900-talet så gnäll inte om du är utan el lite nu och då... Om vi inte kräver mer av nya spel än gammla (jo WoW var det först riktigt lyckade MMORPG... 04/10 Det är märkligt vad gamers accepterar som på andra håll är helt otänkbart. Om jag går på bio och har en billjet till en film kl 21 vill jag inte behöva vänta i kö i 7h (jo jag har stått 7h i kö i Aion) för att få börja se filmen. Men lite information... 04/10 Vad är det för fel på dig? 01/10 Jag måste säga, AION ser väldigt intressant ut. Man får ett litet sug att börja lira det faktiskt men jag tror att jag tar och väntar ett tag för att se hur spelet planar ut sig etc :) 01/10 http://www.leagueofpirates.com/sirvival/queuedance.html Någon som funderar på att göra en för Aion med? ^^ 01/10 Köper man ett Pokemonspel får man skylla sig själv. 01/10 HAHAHAHAHA nästa gång läs hela mitt inlägg innan du citerar jag sa MMO spel inte Aion specifikt läs nästa gång. 01/10 Tur man läste det här innan man köpte spelet då =) Lkika bra att vänta tills lite barnsjukdomar lagt sig... =) 01/10 SPelat det lite nu och testat runt. Sen de öppnade nya servern så har iaf inte jag haft några köer. Men spelet känns som att det kommer sluta som L2, redan nu så har jag sprungit in en hel del bottar och hela bot tåg... för i helvete! Spela spelet eller... 01/10 Dom tjänar ju mer pengar på det viset. Inte så konstigt... 01/10
Skicka en rättelse