Förra veckans Tokyo Game Show bjöd i vanlig mässordning på en stadig dos filmklipp. Bland annat släppte #Square Enix en trailer från #Final Fantasy XIII. Eller släppte och släppte - rullen finns tillgänglig Flashformat [ på spelets hemsida] och den har letat sig ut på Youtube, men någon nedladdningslänk har vi inte lyckats få tag på. Men inbäddad får också duga, avnjut den sju minuter långa skönheten genom att sänka blicken ett par centimeter.

Final Fantasy XIII har svensk premiär på Playstation 3 och Xbox 360 i början av nästa år. Japan får däremot avnjuta spelet redan i år, närmare bestämt exakt en veckan innan julafton.

Stör mig på att det alltid ska vara så jävla töntiga röster till tjejer i japansk animé. Männens röster känns inte direkt trovärdiga dom heller. Jaja, blir skönt att man slipper det. 01/10 *Homer-dräggel* 01/10 Urk. Spelet blir säkert bra... men personligen har jag alltid haft svårt för de flesta speltrailers som _bara_ kör massa mellansekvenser staplade ovanpå varandra. Jag vill se riktigt gameplay! Inte en massa mellansekvenser som, lösryckta ur sammanhanget... 01/10 Håller med, det känns rätt ytligt spelet, iaf på trailern. Speciellt karaktärerna. Jag hoppas verkligen att man får mer djup då man väl sätter sig och spelar. Jag hoppashoppashoppas. 01/10 Jag vete fan, vart inte speciellt imponerad, å den galet tråkiga musiken hjälpte knappast. Mellansekvens filmerna var ju galet snygga som vanligt, och städerna var riktigt imponerande dom med. Men vad jag stör mig på är att karaktärerna är så tråkiga,... 01/10 Jag har hört motsatsen, har du en källa? 30/09 PS3 versionen kommer att ha både japansk och engelskt tal. 30/09 Här finns trailern textad: http://www.youtube.com/watch?v=5mAN8PvtoU0 30/09 10an är HELT turbaserat medan de flesta FF kör med en hybrid mellan turbaserat och realtime. Så även detta. Jag tycker Divion verkar lite väl konservativ :p 30/09 Jepp och inte ens en bra sådan! Klyschorna stapplas på varandra tills man bara vill spy.. Undra när Square Enix ska våga tänka en ny tanke och utveckla spelen istället för att köra på samma gamla. Iofs så skulle de säkert bli mördade av rabiata FF-fanat... 30/09
Skicka en rättelse