För 19,95 amerikanska dollar kan Mac-ägare börja förboka #Warhammer Online via nätbutiken Gametree Online. Den 28 oktober är det gyllene datumet, och nuvarande prenumeranter utlovas också kunna ladda hem Mac-klienten gratis att använda med redan existerande spelarkonton.

De som inte är så tålmodiga kan dock redan nu glida över till officiella webbsajten för att tanka hem betaversionen - den går att testa gratis med en 10 dagars trial för de som är osäkra på om det krigiska onlinerollspelet är värt pengarna eller ej.

Nja, kan väl hålla med till viss del. Hade man gjort en ordentlig OS X build hade man kunnat sälja någon miljon då vi med mac inte är direkt bortskämda med mmo-spel. Alternativt kunde man lagt ut det till någon av de främre portarna i branschen (Aspyr,... 02/10 Efter 5 timmars väntan på att det ska installeras har jag bara kommit halv vägs. får se om jag orka vänta tills det är klart. 02/10 Nackdelen (och ingen liten sådan) som Mythic har är att WAR är byggt på Gamebryo vilket inte har någon OSX build. Därav Cider. Skriva en helt ny motor för Mac var knappast motiverat. Tror dessutom WoW's native renderer är OpenGL och inte DirectX (tror... 02/10 Onödigt, Mac användare har redan valt bort 99% av all mjukvara LINUX ska alla spel släppas till tamefan så man slipper monopol bobs bloatware härskningar. 02/10 Det största problemet är att man inte ens brytt sig om att göra en riktig version utan enbart en ciderportning vilket resulterar i fruktansvärt dåliga prestanda. De borde lära av Blizzard på dessa punkter. 02/10 Exakt, de släpptes samtidigt. Men det förvånar mig verkligen att de inte fixat Mac-stöd än. Riktigt bad move! Om det är nått som är viktigt för ett MMO så är det ju så mycket bredd som möjligt vid lanseringen. Vänta så här länge på att släppa in Mac-fol... 02/10 jättehärligt spel ju. förhoppningsvis blir det fler spelare nu med alla mac-användare, vilket förhoppningsvis leder till att PC användarna återvänder också för att visa vilka som bestämmer ;) 02/10 Hur vore det om dom kunde fixa grafiken istället? Skitspel... 02/10 Wow släpptes samtidigt för både win och Mac os. 01/10 Gick väl snabbare att få fram en Macversion av WAR än av WoW iaf. Riktigt najs spel, synd bara att det blir färre och färre som lirar det. 01/10
Skicka en rättelse