Via Eurogamer läser vi att en uppföljare till actionskräckisen #Dead Space är på gång - ja, bortsett från spinoff-titeln #Dead Space: Extraction till Wii då (som släpptes idag!). Dead Space 2 är i nuläget i slutskedet av förproduktionen, men verkar bli redo för produktion inom de närmsta månaderna.

Att det förr eller senare skulle komma en renrasig uppföljare var kanske ingen större överraskning, men det är alltid trevligt att ha det på pränt också. Eftersom äventyret i dagsläget inte ens påbörjat det rena slitgörat så lär vi dock få vänta ett tag till innan vi kan spela Dead Space med en tvåa i loggan.

Fanboy much? 03/10 pc är fail, självklart lira man deadspace på konsol vilket systemet är utvecklat för 03/10 Dead Space är i allra högsta grad spelbart till pc med mus och tangentbord! Googla runt lite så hittar man snart vad man kan göra åt de (från början) konstiga kontrollerna. Håller just nu på att spela igenom det för tredje gången för övrigt. Härligt att... 02/10 Okej men mitt exemplar funkade iallafall inte att byta knappar i vilket suger i ett PC spel. Därmed blir spelet ospelbart. Samtidigt hjälpte det inte att de sade att de inte ville fixa detta i en patch. De kunde ju iallafall ha skrivit det på spelets... 02/10 Det där hade du ju fixat på nolltid om du bara ägnat 5 sekunder på att googla "problemet". Alla hade det, men vissa var inte lika slöa som dig :) En kompis spelade igenom det utan att fixa det, han blev helt förstörd när jag berättade hur han skulle gjo... 02/10 Plus att X och Y-led hade olika hastigheter. Hoppas de gör denna bättre.. 02/10 Personligen hade jag problem med min mouse input, så musen var extrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrremt slö ingame, var tvungen att köra window mode vilket förstörde lite men, bra spel annars förutom att EA är slöa med patchar. 02/10 GRYYYMT! älskade ettan! <3 02/10 Skulle gärna se ett co-op läga, via live eller spilscreen. Största felet med Dead Space var att det vart långtråkigt under passagesträckorna (spring hit, spring dit) och att det bara fanns drygt 3 fiendetyper. Lite variation på fiendernas utseende, lång... 02/10 Underbart! Dags att ta på sig vuxenblöjan snart igen med andra ord. Älskade Dead space 1. 02/10
Skicka en rättelse