Det är söndag, det är slappt och det är tämligen ont om tyngre spelnyheter. Därför passar vi på att påminna om vår mäkta populära WTF?!-avdelning, en sektion avsedd för alla de där udda prylarna man så gärna snackar om men som har lite svårt att passa in i FZ:s spelprofil. Vår WTF?!-administratör har plockat ihop ett tiotal sevärda bidrag - lättsam söndagsunderhållning när du är för lat för att masa dig iväg och se vad teven har att erbjuda.

Och du vet väl att det är du som håller WTF?! levande? Japp, gå bara till huvudsidan fz.se/wtf och klicka i fältet "Lägg till länk eller klipp". I max tre blixtsnabba steg landar bidraget på vårt bord och snart får alla FZ-besökare njuta av ditt bidrag. Men först alltså ett par sköna bidrag från den senaste tiden.

Ah. Jo, det sker i det material som publicerats nyligen, men som sagt så kollar vi inte hela arkivet :P I vilket fall, PM:a mig så fixar jag det så klart. Word! :D 06/10 Jo, precis. Många klagar på att klippen är dåliga, men humor är en åsikt och inget annat. En del tycker om det och en del inte, det går i vågor vad som skickas in. 05/10 Tycker wtf avdelningen oavsett vilka klipp det handlar om, är en bra ide för det finns alltid humor för någon :) 05/10 Vad spelar det för roll om det är en dublett eller om det är ett "trasigt" klipp? Den borde väl tas bort iaf? Eller ja, var det länge sedan klippet kom upp så är dubbletter Ok. Nu var det inte ett "flera veckor gammalt" klipp, utan en som kom upp nylige... 04/10 Jag vet inte riktigt hur du menar att det du talar om har att göra med dubbla publiceringar av WTF-inlägg. Svaret du fick gällande gamla icke fungerande WTF-inlägg är helt rätt; vi korrigerar inte publiceringar som är flera veckor/månader/år gamla. Efte... 04/10 alltid de första man gör efter plugget :P WTF på fz :D 04/10 Verkligen? Jag tipsade om ett klipp som inte längre var tilgängligt pga att youtube av copyright-anledning tagit bort det från deras sajt och jag fick följande svar: (har inte mailet kvar så återger på ett ungefär) "Vi har 100-tals klipp i vårt arkiv... 04/10 man ligger under lite mot den där treåringen alltså. http://ching-chong.freehostia.com/pic.jpg 04/10 Det borde vara ganska länge sedan dubbletter publicerades (tänk också på att många länkar också sprids på andra sajter och sätt), men ni vet att det ändå är så är ni så klart välkomna att PMa mig om det. :) 04/10 Tycker också det är väldigt mycket dubletter osv. Något system med att får man dåligt betyg så försvinner länken eller liknande.. Verka inte vara så stor koll kan man väl säga. :) 04/10
Skicka en rättelse