Rally-titeln #FIA World Rally Championship (arbetsnamn) släpps till pc, Xbox 360 och Playstation 3 nästa år, meddelar utvecklaren #Black Bean Games. Bilkörandet knackas ihop av erfarna bilspelsutvecklare som tidigare jobbat med bland annat #SBK Superbike och #MotoGP, skriver Eurogamer.

Senaste WRC-spelet var #WRC: Rally Evolved som släpptes 2005. Men även andra bilspel har licensierat bilar, förare och liknande från verklighetens WRC-serie - till exempel #Sega Rally, #Colin McRae Rally och #Top Gear Rally. Ett visst #Gran Turismo 5 har dessutom licensierat serien till fullo.

Har du några erfarenheter från WRC-spelen sedan tidigare?

Hoppas det blir nåt i klass med RBR. Tur att inte Codemasters är inblandade för en gångs skull, då hade det varit dödsdömt redan från början. 06/10 Richard Burns Rally. Ett väldigt bra rallyspel:) Får hoppas att det här spelet blir bra!! 06/10 Kalla mig dum men vad är RBR? 06/10 Hehe, jag skrev inte att mina exempel var dagsfärska. Ville bara ge exempel på att även andra rally-spel (utan WRC i titeln) har licensierat delar av WRC tidigare. :) 06/10 Jag börjar bli lite trött på Grupp B-bilarna. Visst, det är tufft och fränt och så en liten stund. Men om jag fick bestämma - vilket jag tyvärr inte får - så skulle WRC-spelet kompletteras med en hel massa Grupp H-bilar. Skulle ge mycket för att få kast... 06/10 Härligt, den här serien har jag många minnen från. Ser fram emot! 06/10 Ja, jag gillar rallyspel. Fastnar aldrig för rena asfaltspel, speciellt inte sådana där man skall "pimpa" sina bilar. Visst, kul en stund att göra bilen så smaklös som möjlig, men i längden är det körglädjen i rally som vinner för mig. (visst, någon ens... 06/10 Ett nytt WRC spel låter fint. har de andra två WRC speln till PS2. detta ser man fram imot. kanske de kan slänga in lite volvosar och kanske grupp B bilar? 06/10 dom har väl aldrig varit bra? men nuförtiden så chockar ju dom flesta underdogs så :) jag hoppas ju! saknar ett riktigt bra RALLYspel, Dirt2 var ett bra lekamedmassaolikabilarspel. om codemasters får för sig att göra ett riktigt rallyspel igen så kan... 06/10 Håller tummarna för ett nytt RBR:heart: 06/10
Skicka en rättelse