Redan i [n=33929 slutet av juli] började ryktena kring Warren Spectors samarbete med Disney dyka upp och de läckta konceptbilderna visade en ovanligt mörk bild av sagovärlden. Projektnamnet #Epic Mickey visade sig också stämma när titeln nu är officiell, i det kommande numret av tidningen Game Informer pryder det omslaget och vi ser Musse Pigg med en pensel i högsta hugg i en klättring mot ett mardrömsliknande hus. Det står också klart att det blir en Wii-exklusiv titel.

Relationen mellan musen och Spector verkar också vara djupare än många tidigare vetat, sedan han var liten har han varit en hängiven samlare så att jobba med varumärket är något av en dröm. I en videointervju berättar han hur kärleken startade och hur det är att arbeta på Disney.

<object width="450" height="330" data="http://media1.gameinformer.com/media/swf/GIMediaEmbed.swf"><param name="flashVars" value="file=http://media1.gameinformer.com/media/video/2009/EpicMickey/collection/collection.smil&s=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://media1.gameinformer.com/media/swf/GIMediaEmbed.swf" type="application/x-shockwave-flash" flashvars="file=http://media1.gameinformer.com/media/video/2009/EpicMickey/collection/collection.smil&s=0" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="450" height="330"></embed></object>

Tack till Melodysheep för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse