#Left 4 Dead 2 kommer att bjuda på ett nytt spelläge och #Valve har äntligen lyft på locket och delat med sig av lite detaljer kring upplägget.

Laget med överlevare är på jakt efter 16 stycken bensindunkar som ligger utspridda på kartan för att bland annat kunna fylla upp elgeneratorer och flyktfordon. Väljer du att spela som infekterad är det såklart din uppgift att förhindra att soppan hamnar i tankarna och vinnarna är det gäng som lyckas bäst på två av de tre rundorna.

För att göra det hela mer spännande är dunkarna såklart känsliga mot eld och direkt eldgivning, är du oförsiktig kan du därför råka spränga dem. Klockan tickar också, varje runda inleds med 120 sekunder och varje påfyllning ger 20 sekunder till så det gäller att ta vara på varje droppe. Vi kan tänka oss att det blir ganska hektiskt när tiden sakta försvinner.

Asså,, jag hade tänkt o köpa L4D2 till xbox360.. men när ja kollade på discshop.se stod där att man bara kunde köra en spelare.. atämmer de lr e de bullshit? för de e ju lite kasst om man bara kan spela 1 player :s 14/10 Verkar kul, aldrig spelat Zombie Master så har aldrig hört talas om den där sortens spelläge. :P Någon mer som har bokat spelet och vill lira lite när demon släpps för oss? :) 09/10 kunde dom inte gjort något man VILL spela då? jag skiter väl i om dom lyssnar på mig men jag tycker fortfarande inte att L4D 2 verkar vara alls lika skoj som ettan. 09/10 Spännande. Men det hade varit mycket smartare att göra detta till en expansion. Då hade det varit ett självklart köp för mig. Men ett helt nytt spel? Nja... kommer nog inte köpa det. 08/10 köper inte 08/10 Min dator fixar nog inte tvåan eftersom ettan är på gränsen men annars vore det ett givet köp. Har ju fått massor av roliga timmar med ettan så det har varit galet prisvärt. Att gnälla på att en tvåa "redan" kommer känns bara... fjantigt. 08/10 Coach>Zoey ;) Jag tror jag ska köpa detta, lirade ettan en del hos min kompis och gillade det verkligen! 08/10 Så sant... Jag hoppas att nya zoey är lika trevlig, men det tror jag knappast. :( Det nya spelläget verkar intressant och jag kan helt klart se mig slösa bort många timmar på det, men det beror lite på hur banorna och så vidare blir. Ser bra ut åtminsto... 08/10 Låter som någon på valve tyckte om zombie master. Fast i zombie master samlar man ju inte bara bensintankar, brukar ju variera vad man samlar. Vissa banor bygger man ju i princip ihop flyktfordonet av delarna som ska samlas. Tidsgränserna känns lite hår... 08/10 L4D utan Zoey, är helt enkelt inte L4D. :( 08/10
Skicka en rättelse