Sugen på en PS3 Slim och actionäventyret #Uncharted 2: Among Thieves? Då gör du klokt i att avboka helgens evenemang. Rikta istället in dig på att ge dig ut på skattjakt. På lördag och söndag ordnar vi nämligen en tävling med totalt tjugo exemplar av spelet i potten, och en av vinnarna plockar även hem nämnda PS3:a.

I den här forumtråden kommer vi publicera koordinater till 20 platser runtom i landet. På varje plats finns en skatt. I varje skatt finns instruktioner om hur du gör för att få spelet hemskickat till dig och hur du gör för att vara med och tävla om PS3:an.

Tävlingsstart i morgon bitti, alltså. Tid, plats och övrig information hittar du på tävlingssidan.

Är du släkt med Anna Anka ? 10/10 Rolig tävling, men jag kommer inte att orka delta. :D 10/10 Om en vinst ligger i en by på, säg 30 invånare och en vinst i en stad med 400000 tinvånare. Hur skulle det vara rättvist. Det är mindre konkurrens för den som bor i det lilla samhället. :) Det mest rättvisa vore att alla fick första pris. Hör ni det FZ?... 09/10 För det första bor jag nog så långt ifrån Stockholm som man kan(Skåne). Men du kan ju inte säga att alla har lika stor chans. Säg att 30% av alla läsare här på FZ är ifrån Stockholm, så skulle ju trycket på det spelet som finns vara hur stort som helst.... 09/10 Jag kan avslöja att en av "städerna" har cirka 80 innevånare så nej, allt kommer inte att hamna i de mer tätbefolkade regionerna. 09/10 kommer antagligen inte bli i någon liten by någonstans.. blir väl i de större städerna :P.. 09/10 tycker det vore väldigt rättvist, en chans/stad är väl så rättvist det går att få? Bara för att det bor många i Stockholm så medför det inte att just den staden borde favoriseras, eller 9 i stockholm, 5 i göteborg och 3 var i Umeå/Malmö. Av någon anledn... 09/10 killer_mouse: Dom har skrivit att dom skickats ut.. Men visst, det vore ju heller inte rättvist om där inte finns 2-3spel i Stockholm, när 1/10 av invånarna bor i den regionen. Samma med Göteborg och Malmö. Sen antar jag att dom inte kommer skicka upp... 09/10 varför har jag en känsla att alla koordinater hamlar runt storstäderna typ fjollholm blöteborg och mälmö :-P 09/10 Random-skattletare avrättar vi på stört. Fajter filmar vi, skriv upp splatterfilmen "The FZ carnage 2009" på julens önskelista. 09/10
Skicka en rättelse