Eurogamer har snackat med multiplayer-designern Justin Richmond hos #Naughty Dog, och han har en hel del intressant att säga till fans av #Uncharted 2: Among Thieves.

Det kommer nedladdningsbart innehåll, ja. Vad ni kommer få se är antagligen av den mer tävlingsinriktade typen: fler kartor, fler spellägen och liknande grejer. Co-op-grejerna är extremt tidskrävande och storleken på det - den fysiska nedladdningsstorleken - är enorm, så det är antagligen inte ett alternativ. Man ska aldrig säga aldrig, men under den närmaste framtiden kommer vi inte att göra någonting sånt.

I framtiden säger Richmond också att han vill vidareutveckla co-op-konceptet och att han hoppas kunna skapa en samarbetsupplevelse som överträffar allt som tidigare gjorts i spelväg. En het idé för smått obligatoriska Uncharted 3, kanske?

I helgen håller vi i en spännande skattjakt där mängder av Uncharted 2-exemplar och en Playstation 3 Slim finns i prispotten för de trogna FZ-läsare som tittar in på sajten då. Spana även in fyra av fem-recensionen av redaktör Calle medan ni väntar på helgen!

Den 14 oktober släpps äventyret i handeln.

Skicka en rättelse