#Gearbox Software har lämnat flankeringskriget i de franska skyttegravarna för stunden och meckar istället på #Aliens: Colonial Marines och #Borderlands. På det senare är det dock imperfekt som gäller, igår kom meddelandet om att spelet är färdigt och skickat till pressarna.

Den 23 oktober står konsolversionerna i hyllan hos din lokala spelmånglare, vill du ha det till pc får du ge dig till tåls en vecka till den 30:e.

[video=3689]

Tack till Insomniac, Sputnik.se för detta #nyhetstips!
@ Myrrdin Myten är snarast att Pc-spelare vill spela annat än mmorpg i dagsläget, när de släpps till konsol så kommer nog Pc att blir lika populärt för de flesta titlar som Mac är idag (nägra släpp, halvår efter release). Utvecklarna tjänar klart mer... 13/10 Snälla, sluta för vidare en av de största myterna inom spelindustrin nånsin. Visserligen är PC bra mycket mindre försäljningsmässigt ifall man ser enbart KONSOL som ett format. Om man dock ser varje konsol som en enskild plattform (vilket man definitivt... 13/10 Dvs det vanliga, de vill inte få Pc-spelarna sura utan lovar att bjuda på något mer. Frågan är hur mycket, och om det blir värt förseningen, allt värt namnet kommer ändå som dlc till konsolerna tids nod (där de kan tjäna pengar). Om ett spel görs till... 13/10 Håller med om detta! Inget Forza för mig, men likväl Uncharted 2 nu på fredag (fast fick mail att Spelbutiken skickade det nyss :S) och så Borderlands om det nu blir ett köp. För att inte tala om Novdismember (jaja Rocktober är fräckare) då Dragon Age... 12/10 Borderlands är huvudsakligen utvecklat till PC vilket Randy Pitchford själv uttalat sig om. Anledning till försening för PC är lite snack om pirater, extra innehåll för PC, snack om SDK etc. 12/10 Ja, iaf på det väsentliga sättet. De flesta äger i dagsläget en PC, det är sant. Dock så är det fler som spelar på en konsol än en PC, framförallt så är det fler som Köper spel till konsol än till PC. Anledningen till att må+nga spel på konsol kan vara... 12/10 Lite smått sugen på Borderlands , men har ingen lust att punga ut med en femhunka i onödan. Är det sagt att det ska komma något demo? 12/10 får bli ett senare tillfälle, kommer så mycket annat bra. 12/10 Detsamma,,skulle gärna klämma lite på ett demo innan köp ...nån som vet om de finns nåt demo ute?8) 12/10 Det kommer bli en bra vinter. =) 12/10
Skicka en rättelse