#Electronic Arts meddelar att uppgifterna om att efterlängtade #Mass Effect 2 och #Left 4 Dead 2 skulle komma att släppas till Playstation 3 är falska, och beror på ett fel som råkade smyga sig in på den ryskspråkiga versionen av EA:s officiella hemsida. Att spelen inte är på väg till PS3 är kanske också inte så överraskande, då båda spelens föregångare aldrig heller hittade till formatet.

Mer om Mass Effect 2 hittar du här. Men vill du hellre spana in mer om Left 4 Dead 2 så funkar denna länken bättre. Varför tror du att EA (plus utvecklarna #Bioware och #Valve) väljer att inte satsa på #Sonys svarta best med de här två spelen?

Jag tycker det är bra att vissa spel är exklusiva till konsolerna. Haha, jag tycker det är kul med alla konsolkrig :) Lyckligtvis så har jag ett xbox 360 så Mass Effect 2 blir ett givet köp! ;) 13/10 Eftersom du uppenbarligen har kunskapen kan väl du åka dit och assistera dom? 13/10 Left 4 dead till 360 var ju ren katastrof så det gör väl inte så sabla mycket? Mass effect 2 känns ju som en större förlust isf 13/10 så sant, så sant 13/10 Sånt här är inget att gnälla om, det har alltid funnits exklusiva spel till olika konsolmärken, vägrar man ha mer än ett konsomärkel ja då ska man inte gnälla om man missar andra spel. 13/10 Ja, för det är ju verkligen det som är problemet, not. Det är ju inte så att Xbox 360 kan köra samma APIn som Windows medans PS3an behöver omfattande ändringar i spelmotorn för att det ska vara kompatibelt. Det är kul att alla PS3 fanboys direkt beskyll... 13/10 Uncharted kommer inte till PC. inte LBP, Killzone2, God of war 3 heller. Alltså, allt bra kommer inte till PC förr eller senare. 13/10 Men jag vill ju spela ME2 på min PS3...Nu börjar jag fan lipa!! 13/10 Trodde vi redan visste det. Men bra med lite flamewar artiklar... Att L4D2 inte skulle komma till PS3 är väl en självklarhet om inte L4D gjorde/gör det. Det är ju nästan precis samma koncept. 13/10 Ännu en anledning till att inte köpa PS3. Samma sak med X-Box egentligen; om man inte specifikt vill spela Halo (och köpa en hel konsol för det) så är det inte motiverat - allt bra kommer till PC iaf (förr eller senare). MouseAim FTW 13/10
Skicka en rättelse