Kotaku rapporterar att #Ubisoft har mängder av DLC inplanerat till kommande stortitlar som #Assassin's Creed 2, #Splinter Cell: Conviction och #James Cameron's Avatar. Alla tre spelen släpps under årets sista månader. Ska man gå efter amerikanska spelkedjan Gamestop så släpps Assassin's Creed 2 närmare bestämt i november.

Vad är din inställning till spelutvecklare som börjar planera DLC långt innan spelen ens är släppta? Ett dumt ofog med dyrt material som redan borde inkluderas i den boxade produkten, eller extramaterial väl värt att investera i för de som vill ha ut mer av sin spelupplevelse?

Enda DLC:t jag köpt var till GTA IV. Men håller alla dlc samma innehålls-värde som den så... kanske. Men det lär det inte bli. 30/05 värdelös mjölkning på saker som borde funnits orginal 30/05 The Orrery till Oblivion ploppar upp i mitt huvud.., inte för att det var en bra addon, utan för att den var uppenbart bortplockad för att tjäna extra pengar på det :P 30/05 Ifall man planerar i förväg som här, då kan det bli så att spelet blir strippat på vissa bra delar för att ha ngt att sälja senare. Det är utsugning. 29/05 Jag ser DLC som ett sätt att ge något tillbaks till spelaren om man får ett bra mottagande. DLC bör därmed komma från spelarens önskningar, inte ett sätt att göda spelaren med nonsens. 29/05 De tre kartpaketen som släpptes till GRAW2 på 360 (antagligen PS3 också) var och är väldigt bra, det bäst DLC-köpt jag någonsin har gjort. Hoppas de gör samma till Ghost Recon 4. 29/05 Det förstår väl jag med, men jag tycker det är fel att gå ut och säga att man tänker släppa DLC redan innan vanilla är släppt. Det känns bara fel att veta redan dag 1 att man inte köpt hela spelet. 29/05 Visst, DLC kan vara crap och pengamjölkning, men ni verkar inte riktigt förstå att bara för att man planerar för DLC innan spelet är färdigt är det inte säkert det hade kunnat vara med i produkten från början! GTA hade glorious DLC, Fallout 3 helt ok.... 29/05 det e fett taskigt mot kunderna :P meh vad ska man gora..a sucker is born every day :D 29/05 Själv avskyr jag DLC, speciellt (som personen ovan redan sagt) DLC som börjar planeras redan innan det riktiga spelet är klart. Man behöver ju iaf inte gå ut och säga "hej, vi låter er köpa spelet men sedan måste ni punga ut ännu mer för att få hela upp... 29/05
Skicka en rättelse