#Activision Blizzard har tillkännagett att klassikern #Wolfenstein 3D bryter sig in på Xbox 360 samt PS3 nästa vecka (vilket vi nämnde i mars). På onsdagen för 360-användarna möjlighet att bli nostalgiska och de som innehar en Playstation 3 får vänta till på torsdagen. Vad som ingår är originalet, samt expansionen "Nocturnal Missions" vilket resulterar i 60 uppdrag att spränga sig igenom.

Det lutar åt att det är en ren portning som gäller men Activision berättar att du genom att spela denna gamling får guld samt andra godbitar till nya #Wolfenstein vilket väntas ut fjärde augusti. Ett pris är ej tillkännagett, men förvänta dig några dollar eller några hundra Microsoft-poäng.

Blir nostalgisk så att det räcker och blir över:) ett givet köp, blev grymt nöjd när jag köpte doom till 360n och kommer garanterat bli lika belåten med detta... 31/05 Spelet var inte i riktig 3D och det var inte heller det första spelet av sin sort - ej heller det första av den typen som id jobbade med. Men det var bra för sin tid och utvecklades säkerligen inte på en eftermiddag. 31/05 Det var säkert en walk in the park att programera världens första 3D spel. ID software är ju kända för att vara lata och inte tillföra något till spel branschen (ironi)! 31/05 Tog säkert många timmar att programmera spelet på sin tid då tekniken var hyffsat banbrytande. 31/05 LordDaimos: Samtidigt så brukar ju MS vara rätt bra att kränga gamla saker för mycket pengar. Jag skulle nog max lägga 50kr på spelet. Känns inte som om det är "värt" mer, då det säkert inte varit många timmar att programmera och liknande. 31/05 För någon som var två år när spelet släpptes så är det inte så konstigt. Själv så har man härligt nostalgiska minnen till detta spel dock och skulle lätt pynta en bit över hundralappen för det. Smaken är som baken helt enkelt :) / LordDaimos 31/05 Såg det hos en polare en gång men tyckte det såg lite väl risigt ut. Gick hem och lirade på Amigan istället. ;) Men nu kanske man ska ge det en chans? 30/05 800 ms-poäng kan jag alt tänka mig att slanta. antagligen ett spel som man känner lite på och konstaterar att allt minsann inte var bättre förr. 30/05 Blir tiill att skaffa jo. 30/05 har redan det på Iphonen :) 30/05
Skicka en rättelse