Ansedda Blomberg.com skriver att #The Sims 3 drabbats hårt av piratkopiering - fastän spelet ännu inte ens är släppt. Spelet finns ute på en rad torrent-sajter och företaget BigChampagne LLC, som sysslar med att bevaka fildelande, säger att spelet laddats ned hela 180 000 gånger perioden mellan den 18 maj till den 21. Om denna siffra är korrekt skulle den visa på att The Sims 3 är ett (ur piraternas synvinkel) klart intressantare spel än #Spore som piratades mest av alla under 2008. Inte ens hårt pirat-drabbade Spore laddades nämligen hem så många gånger under så kort tid.

Utgivaren #Electronic Arts hävdar att Sims-versionen som finns ute på nätet inte är den fullständiga versionen, utan att det är en buggig icke-färdig build av spelet. Bland annat ger de exemplet att en hel stad i spelet fattas, med mera. The Sims 3 släpps officiellt i Sverige den 4 juni, exklusivt för pc. Undertecknad ska försöka hinna slänga ihop en recension tills spelet finns ute i butik, så ni vet ifall det är köpvärt eller ej!

Det var nog det dummaste jag hört på länge. Börja inte skylla på regeringen / onda företag / CIA när det jag pratar om endast handlar om att du inte vill lägga ut pengar på spel. Jag skiter fullständigt i vilket parti du vill rösta på, men om du inte... 02/06 Det beror ju på vad man ser som rätt och fel. DU kan ju knappast påstå att det regeringen/riksdagen låter amerikanska företag göra med svensk lag är rätt heller. Piratpartiet har sjukt mycket mer frihetssyn och demokratisk inblick än vad något annat par... 01/06 Online aktiverings skydd går inte att knäcka innan release. Det beror på att spelet laddar ner filer för att göra det komplett från nätet. Detta är förstås inte möjligt innan de öppnar aktiveringsfunktionerna (vid releasedatum). Jo, jag nämnde att Sims... 01/06 Den färdiga versionen som läckts har tydligen ett virus i sig när man öppnar keygen filen :) Pirates beware yarr :P 01/06 Det finns ingenting någon här kan säga som ger dem rätt att ladda ner ett spel. Jävla idioter, det är pga er som vi tillslut inte kommer kunna spela några andra spel än Wow och Singstar. Stöd spelföretagen som sliter ut sig för att ni ska kunna roa er! 01/06 Alla skydd går att knäcka , det är bättre att ge oss anledning att vara lagliga och slippa trassliga DRM skydd = Win win situation. O att säga att Sims3 skulle va ett av de spelen som är känsliga vid release är ju verkligen att välja fel spel :) - de... 01/06 Inte alls sant. Ett online aktiveringsskydd hade stoppat Sims 3 från att ha blivit piratat 3-4 veckor innan release. I och med att spelet inte blir komplett förrän vid aktivering kan inte piraterna släppa det även om de får tag på en skiva från fabrik.... 01/06 Ipred, vart är du? :) 31/05 De är ju inte så att försäljningen skulle gå dåligt av sims3 pga detta. Sims spelen täcker in en helt annan genre av köpare , de är köpare som går in i affären o rycker åt sig exemplaren på hyllan och gladeligen hostar upp cash på expansionerna under... 31/05 Och tvärt om för den delen. Då är det faktiskt bättre att skippa just de argumenten och istället koncentrera sig på annat :) 31/05
Skicka en rättelse