#Microsoft meddelade häromdagen i ett stolt pressmeddelande att försäljningen av Xbox 360-maskiner nu överstigit 30 miljoner. Xbox Live har dessutom över 20 miljoner aktiva användare, som om inte den andra siffran vore orsak nog att fira. Såhär kommenterar Microsoft-chefen Don Mattrick det hela.

Vi har alltid varit säkra på att Xbox 360 erbjuder mer underhållning än någon annan konsol på marknaden, och de här senaste siffrorna visar att konsumenterna håller med. Vi förväntar oss att vår tillväxt ska fortsätta accelerera uppåt.

Något märkligt uttalande med tanke på att Wii sålt i runda slängar 20 miljoner mer maskiner... Men jaja, att Xbox 360-försäljningen går bra kan man absolut inte förneka.

Lite småkul att läsa denna tråden och se folk som hyllar sin 360 och är glada över att den inte gått i sönder än... Skönt med "pålitliga produkter" som man de flesta fruktar skall paja hehe ;) 01/06 Det funkar fint men risken för överhettning är ganska stor. Tänk om man går och tar ett par koppar kaffe, glömmer av sig och kommer tillbaks till ett brinnande inferno; inte skoj. 01/06 LoL själv har jag köpt 2st x360 men nu gett upp och köpt en ps3. Att äga en x360 är som att spela roulette om när den går sönder. Mina 2st x360 var på service 4st gånger sen gav jag upp. Jag tycker det är synd då jag gillade maskinen i övrigt och den... 01/06 Äsch så himla spydigt var det väl ändå inte? Han har minsann en poäng. En skribent får väl oxå komma till tals? www.TT.se rapporterar mestadels fakta, gnäll på deras forum istället. Ang. RROD så köpte jag min i september tror jag. Har somnat ifrån den... 01/06 en del whinar på folk och säger "du har väll haft x360 på ett dumt ställe" jag säger: NES som är ifrån tidigt 80 tal, håller än idag, å folk har haft dom i ta mig faan alla utrymmen som finns. Man ska bygga saker så att dom håller. Det är som med bilar,... 31/05 Olika storlek på disken? Missat stöd för backwards compatibility? Vilket är en ganska stor deal för många. 31/05 Att xbox skulle ha dåligt spelutbud är ju skitsnack dock. Där vinner ju Wii ganska stort. PS 3 har ju heller inte världens bästa spelutbud, men den är trots allt ganska ny. Tycker både PS3:an och Xbox 360 är bra konsoler. Helt klart de bästa på marknade... 31/05 Har en launch360 och en arcade, båda fungerar väl och har gjort det sen jag köpte dem. 31/05 Kom igen. Visst de hade några få bra titlar inkl re4. Handkontrollen är ju mer en smaksak. Personligen tyckte jag att den var väldigt plastig, kort sladd. låg inget bra i handen o för liten. Dock var den ju bättre än första versionen av xbox handkontrol... 31/05 Kanske dags att göra Live gratis, känns som kassakon mjölkats ordentligt nu, är väll den enda anledningen till att jag funderar på att byta till PS3 31/05
Skicka en rättelse