#Electronic Arts tillkännagav idag #Crysis 2 vars föregångare nu i juni 2009 fortfarande bedöms som ett av de, om inte det, snyggaste spel som släppts. Uppföljaren släpps till pc, 360 samt PS3 och förutom att den nya motorn CryENGINE 3 brukas är informationen minst ut sagt blyg.

"Utvecklingen av Crysis 2 är ett stort steg för vår studio," sa Cevat Yerli, CEO och VD på Crytek. "Det här är inte bara nästa spel i Crysis-serien, det är den första titeln vi utvecklar för konsoler och den första titeln som bygger på CryENGINE 3. Vi är oerhört glada över att än en gång ha stödet från EA Partners när vi tillsammans jobbar för att göra släppet av Crysis 2 till ett gigantisk event."

Då EA:s presskonferens drar igång 22:00 ikväll får vi förhoppningsvis lägga vantarna på bilder, filmer och information.

[video=3194]

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>
Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Nått av de visaste jag har hört 05/01 Siktade på de förra gången nu blir de förhoppningsvis AI:n som blir revolutionerande :up: 05/01 Seriöst varför ens bry sig att skriva en kommentar om ni inte gillar spelet? Håll Klaffen istället, vill ni att alla ska sluta göra spel? va glada att dom ens orkar göra spel åt otaksamma idioter som laddar ner och sen gnäller. Bli programmerare och gör... 20/07 jaaaaa crysis 2 kommer fan vad bra det ska var bäst. :) :) :) :) :) :) den vi ha en bästa dator :) min är bäst jag har en GTX 285 på GDDR på 2600mhz gå in på https://www.inet.se/datorkomponenter/grafikkort/xfx-geforce-gtx-285-1gb-black-edition-pcie/5408... 07/06 Warhead var väl inte bättre än första Crysis? Det tog slut för fort. Det som var positivt var mer action + Crysis Wars - paketet. 04/06 We built this multi-platform choice! We built this multi-platform choice on pi-ra-cy! http://open.spotify.com/track/7aHRctaQ7vjxVTVmY8OhAA 03/06 Frågan är om dom är samma spel, jamena, om dom utvecklar PC versionen separat så kanske den blir lika snygg som Warhead 02/06 Det har absolut till viss del med pirater att göra. Får man se statistik strax efter release som visar att spelet laddats ned i 15-20 gånger så många ex som det har köpts är det rätt självklart att man tänker efter en extra gång innan man släpper något... 02/06 enligt vad jag hört så sålde spelet ganska bra till slut men det kanske inte var tillräckligt för cryteck. ang. tvåan hoppas jag man har har med en ny och förbättrad version av Sandbox Editor, att kunna göra sina egna banor och uppdrag höjer spelet enli... 02/06 Kan det bli mycket bättre? Får hoppas på nån video nu om en timme. :) 01/06
Skicka en rättelse