#Microsoft låter meddela att deras presskonferens inte längre går av stapeln 19:30 ikväll, utan utspelar sig istället ofattbara fem minuter tidigare. Alltså, 19:25 börjar MS-nyheter flöda från Los Angeles och anledningen är att göra plats för ett "väldigt speciellt tillägg".

Vad som kommer visas upp är inte helt klart, men det finns stabila rykten kring den rörelsekänsliga kameran som läser av i 3D. #Lionhead kommer att hålla en stor presentation och #Realtime Worlds kanske äntligen visar upp mer av #All Points Bulletin. Idag har det även börjat smyga fram rykten om att #Epic har något att visa upp. #Gears of War 3 redan? Vad tror du kommer att kunna utrönas från presskonferensen? Självklart kommer alla godbitar dyka upp här på din favoritplats i speletern så håll ögonen på FZ så att du inte går miste om något.

Uppdatering: Tony Hawk har bekräftat (via sin twitter(via joystiq)) att han personligen kommer vara med på presskonferensen angående #Ride. #Bungie kommer även visa upp någonting, om det bara blir #Halo: ODST eller de nya ryktena kring #Halo: Reach får vi se ikväll.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>
Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Skicka en rättelse