#Left 4 Dead 2 är under utveckling och släpps med stor sannolikhet redan i november. Spelet presenterades nyss på #Microsofts presskonferens på E3-mässan.

Detaljer sken i stort sett med sin frånvaro men enligt den film som visades vankas denna gång det kanske mest klassiska försvarsvapnet i zombiesammanhang - motorsåg. Det är trovärdiga viskningar från #PC Gamer som får oss att tro att det blir premiär i november. De viskar också om att du får testa hur effektiv en stekpanna är som försvar mot virusrelaterat raseri. Såvitt vi känner till utvecklas spelet av #Valve till pc och Xbox 360.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>
Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Hoppas att de binder ihop spelet med det första. Annars är det riktigt kasst. 02/06 Haha märks att det är finanskris när dom släpper en tvåa på ett år gammalt spel. Mjölka pengar någon? 02/06 Tycker att det är bra att de gör ett nytt istället för DLC i detta fall. Hoppas att det inte ligger ammunition och skräpar överallt och att man får använda mer konstiga vapen att slåss med istället. 02/06 Jag är mega-Valve-fanboi, men det här känns skrämmande fel. Var övertygad om att köpet av L4D skulle bli som för TF2, en investering i nått som vidare utvecklades snarare än en isolerad titel. Hoppas verkligen (!) att de har en bra lösning i åtanke. :( 02/06 Shit, känner mig skeptisk mot Valve för första gången.. Tror jag går o skär mig :( De få sakerna som jag gillar är AI director 2.0 och chainsaw. Hoppas bara Valvekänslan sitter kvar i personalen på Valves kontor. Bli inga MONEY freaks FFS! 02/06 Asså, ser trevligt ut, är Valve Fanboy till MAX men e de bara jag som inte tycker det här känns som... Valve? Är det en expansion DLC eller bara en uppdatering e jag glad, men detta är inte Valve Style. Blir både orolig o glad. 02/06 Håller med helt där, menar även om 2an kommer så tror jag den inte kommer bli bättre än 1an. Kanske håller samma mått men inte bättre. 02/06 Tjejen har scoutens slagträ, samma ljud med. 02/06 Hoppas det blir som jag föreställt mej L4D från början nu då, där du kan använda dej av i princip allt i din omgivning. Stolsben, köksknivar, sönderslagna flaskor, golfklubba(klassisk?) Eller kunna barrikadera in sig själv precis som det var tänkt att... 02/06 +1 02/06
Skicka en rättelse