#Remedy Entertainment avslöjade nyss releasedatumet för #Alan Wake - våren 2010 får vi äntligen veta vad de goda finländarna pysslat med sedan de släppte #Max Payne 2 för sex år sedan.

Inte nog med att vi äntligen får ett premiärdatum - de spelade också live på scenen, vilket gav en första och ganska hyfsat omfattande inblick i vad det handlar om. Om undertecknad såg rätt mitt i allt skrivande såg det ut som att du använder ljuset som vapen, kombinerat med vanliga bössor. Fiender dyker upp ur mörkret och genom att lysa med ficklampan på dem uppstår diverse effektfulla händelser. Vi kommer givetvis rapportera mer om Alan Wake så snart vi får veta något.

Uppdatering: Vi har lagt labbarna på en trailer som visades på mässan. Dessvärre har vi inget ingame-material, men det får duga så länge. Trösta dig med att du vet på ett ungefär när fullversionen landar.

[video=3172]

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>
Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Skicka en rättelse