Hideo Kojima presenterade alldeles nyss ett nytt avsnitt i sagan om Solid Snake, och just ingenting är i sin ordning. Till att börja med kom tillkännagivandet på #Microsofts och inte #Sonys presskonferens. Japp, #Metal Gear Solid: Rising, som spelet heter, kommer till Xbox 360. Det sades ingenting om huruvida Playstation-folket får klara sig utan, men information om det lär dyka upp vad det lider. Kojima avslutade den kortfattade presentationen med en annan förvirrande antydan - Solid Snake kanske inte kommer medverka.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>
Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Jadå, det är helt legetim kritik, men ändå lyckas MGS fånga mig på ett sätt som inga andra spel (men däremot böcker och filmer) lyckas med. Trots helt skruvade karatärer och ett hav av galenskaper utan trovärdighet. 02/06 http://kotaku.com/5274844/metal-gear-solid-rising-destined-for-xbox-360-ps3-pc 02/06 Braid har en mer välskriven och vad jag hellre skulle säga "utvecklad" historia än MGS. MGS serien är full av dåligt berättande. Även om Yahtzee på Zero Punctuation är satire, så tycker jag att hans kritik mot kojima och MGS serien är väldigt korrekt.... 02/06 Inte bara det. Cyborg-ninja vs jätterobot och cyborg-ninja vs vampyr. Kan du tänka dig nåt bättre? Näe. Trodde inte det. 02/06 Läste lite på Kojimas blog, alla PS3 fanboys som flippar ut. Vet inte om man skall skratta eller gråta. Hur kan folk bryr sig så mycket om ett spel? Verkar inte allt för spännande, SC: Conviction verkar vara lite mer nära verkligheten. En cyborg-ninja?... 02/06 Spelhistoriens mest invecklade berättelser? För såna som mig som egentligen tycker illa om spel men gillar film och böcker så är det den intressantaste spelserien i hela spehistorien. Snake som karaktär är inte så intressant egentligen. Ge honom ett ege... 02/06 Vad är det speciella med Metal Gear Solid? Och Snake? Som inte ens är någon huvudperson "egentligen"? 02/06 Najs :): Tur man har både konsolerna då :D 02/06 Det kommer tydligen till PS3, X360 och PC(!) (http://kotaku.com/5274844/metal-gear-solid-rising-destined-for-xbox-360-ps3-pc) Nu blev jag lite lugnare :) 02/06 Är inte Snake med kan gott 360-folket behålla det. 02/06
Skicka en rättelse