#Microsoft nöjde sig inte bara med informationen som gavs under presskonferensen utan redan under lunchen därefter kom ny information. Vilken gällde att 360-titlar kommer gå att införskaffa direkt via Xbox Live från och med augusti. Det krävs inte MS Points för att köpa dessa, utan går att gå direkt via kreditkortet.

Exempel på titlar som visades upp var bland annat #Mass Effect, #Assassin's Creed, #Bioshock och #LEGO Star Wars med nya titlar som ska bli tillgängliga varje vecka. Namnet på tjänsten är Games on Demand men exakt pris på titlarna är i nuläget okänt.

(Bild via Kotaku)

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>

Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Dags att MS öppnar upp sin usb-port för att ha sina framtida nerladdade spel på. Men det kanske inte går 2009. 26/06 Äntligen! Detta och Netflix så är det guld! 04/06 Min 360 kommer att gå varm 24/7 när allt nytt kommer. Såg att Sverige dessutom skulle få ta del av deras kommande 1080p-streaming som kommer för spel och filmer, sjukt nice (om man nu kan lita på flaggorna de visade upp på presskonferensen). Natal ser... 02/06 Fan va härligt... 02/06 Spelen tar väl upp ca 6GB styck? Då blir det bara 20 spel man får plats med... och inte ens det förresten eftersom det är en del reserverat till systemet, sparfiler och diverse annat. Ja, nu tycker ni att 20 spel kanske är MYCKET... men jag tillhör dem... 02/06 Yes! Fy fan vad bra. Vettiga priser som saknas nu bara. 02/06 Perfekt! Smidigt och enkelt, ingen risk för utförsäljning, försenad leverans eller repiga skivor. Visserligen är Steam dyrt, Men EA, D2D och Gog visar att man kan sälja spel för nerladdning, med bra priser också ;) Får hoppas MS lyssnar på dem :) 02/06 Som Pirat själv säger jag att detta låter som en bra idé. Har trotts allt en 120 gig :)) 02/06 Ja du har rätt men dock vill jag byta in mina spel mot cash/spel och det kan man inte göra med virtuella köp. 02/06 Finns väl speciella Xbox-hårddiskar att köpa? Du kan nog glömma att få ett fysiskt ex av liret eftersom det är hela grejen med en onlinetjänst. Tvivlar dock på att liren kommer att vara så mycket billgare än i butik. Kolla bara på Steam , ibland kostar... 02/06
Skicka en rättelse