Gårdagkvällens E3-presskonferens i regi av #Microsoft innehöll en mängd högintressanta uppgifter, bland annat att #Valve snickrar på #Left 4 Dead 2. Vi har lagt vantarna på den första trailern från spelet, spana in den en bit ner.

Pressreleasen berättar att spelets så kallade AI Director, som styr händelserna dynamiskt, uppdaterats. Det betyder fler dynamiska element, till exempel att väder, färemål och rutter varierar och att fiendernas antal och beteende påverkas av hur du presterar. Fyra nya överlevare ställs mot nya bossar, och prylar. Spelet kommer bli avsevärt större än #ettan. Och viktigast av allt - de nya vapnen. Se fram mot motorsåg, stekpanna, yxa, basebollträ, med mera.

Left 4 Dead 2 släpps till Windows och Xbox 360 den 17 november. I år.

[video=3173]

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>
Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

jag köpte 1:an, så 2:an blir ett definitivt INTE ett köp. Förmodligen är det bara nya miljöer och lite nya vapen. I grund och botten är det säkert samma spel. 03/06 Hoppas det tar ett _jävla_ tag, eftersom första spelet varit ute lite mer än ett halvår. Men det är bra att Valve ligger i, jobbar de så här snabbt så kan de presentera en fjärde uppföljare vid nästa E3. Själv anser jag att L4D är mitt sämsta spelköp... 03/06 För sjutton det är ju Vavle, visst håller dom aldrig realese datum men dom brukar aldrig vilseleda när det gäller löften om annat. Dom har ju lovat ett hav med DLC till L4D, skaffar dom inte det så tappar dom enormt med respekt av mig eftersom l4d var... 02/06 Spontant är jag som L4D ägare besviken. Jag känner mig på något sätt lurad. Så enkelt är det för mig. Gissningsvis känner andra igen sig och jag tror inte detta var Valves bästa move. Folk kommer säkert köpa 2'an men bara inte lika många. 02/06 längre tid än du tror 02/06 Hur lång tid tror du det tog att göra en yxa och en motorsåg? 02/06 1 finns inget som tyder på att dom kommer ändra på sitt koncept, visst, men finns det nåt som säger att dom inte kommer ändra på det? vakna 2 har valve gjort kassa konvertingar ect ect, måttligt hyllat företag för sitt nytänkande, klart dom vill tjäna... 02/06 ni kan ju inte basera er åsikt om hur bra det kommer bli bara för det tar ett år att göra spelet. tycker ni ska vara glada att ni får något alls. valve kasnke trodde att folk skulle uppskatta ett nytt spel mer än en DLC, det gör jag iallafall och jag... 02/06 Tycker att de borde ha väntat med L4D2 tills november 2010 men men, kommer köpa det iaf=) 02/06 Känns helt onödigt. Inte Valves stil. Valve ska göra väl genomtänkta spel utan något större pengabegär inblandat. Det här är tvärtom. Varför släpper de en uppföljare till L4D efter ett år? Känns som att de bara är ute efter pengar. Visst, kanske några... 02/06
Skicka en rättelse