Du har säkert inte missat vår diskreta solnedgångstapetsering av sajten eller de närmare 40 nyheter, från bland annat #Microsofts presskonferens, vi pytsade ut igår. Kort sagt, E3 är igång!

Vi kommer att täcka evenemanget på två fronter i år. Dels från hemmaplan med ett gäng hungriga skribenter som bland annat kommer att [n=33056 liveblogga] från konferenserna och såklart slanga upp alla nya filmer och bilder som släpps. Vi har även vi även tre gubbar på plats - PCG-Thomas samt Michael Gill och Alfred Holmgren från SuperPlay - för rapportering direkt från mässgolvet.

För att du inte ska missa något har vi inrett en specialsajt för evenemanget, som du når på adressen www.fz.se/special/e3.php där allt från mässan - bloggar, nyheter, filmer och bilder - kommer att synas. Med tanke på den anstormningen som väntar rekommenderar vi också alla läsare att hålla koll på vår film- och bildavdelning. Eller varför inte lägga upp en nyhetsbevakning på de spel du dregglar mest över så att du blir epostad när vi skriver något om det? Det gör du på under "Användarval" i högerkolumnen på varje spelsajt.

Näe, nu har vi inte tid att sitta här och slappa, in och läs allt från natten så ordnar vi upp alla bilder och filmer så länge. Deal?

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>
Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Skicka en rättelse