Den brittiska mediakällan Gamespress råkade potentiellt "läcka" ännu fler av #Sonys tillkännagivanden, som antagligen skulle skett under presskonferensen senare idag. #Metal Gear Solid: Peace Walker till PSP lades till i databasen med släppdatum satt till 2010. Då Qore-numret redan läckt och vi kunde berätta om såväl PSP Go som att ett nytt MGS är på väg känns detta verkligen inte orimligt. Därutöver listade Gamespress #Metal Gear Solid: Rising till 360, PS3 och pc, om än bara för en kort stund. Om det var ett rent misstag, eller om titeln direkt blir flerformat, det får framtiden utvisa.

Uppdatering:
Kotaku bekräftar att det i sanning är flerformat, samt den nya PSP-titeln. Förhoppningsvis blir inte kvällens presskonferens en saga i hur man säger saker som andra sagt dagarna innan.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>
Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Det där känns ju lite barockt nu när kontrollerna nästan funkar identiskt och går båda att koppla in till PCn. Tvivlar på att det dom gör för ps3an med cell inte går att snurra på en krysslåda 360 efter en portering. Än har dom inte fattat sig på cell. 03/06 Problemet är väl att de flesta är oroliga att samma sak händer som för GTA4. Dvs att MS köper exklusivitet. (I det fallet DLC) 02/06 MGS har egentligen aldrig varit exklusivt för något så inte oväntat, kul för alla som vill spela det på PS3 med. Du trivs bra med din Failstation 3 förmodar jag? ;) 02/06 Skönt! 360-ägarna får gärna ta del av denna fantastiska serie, men jag blev orolig ett tag när kojima springer över till MS. 02/06 ÅH NEJ; fler människor som kan få spela ett spel! USCH OCH FY MICROSOFT! 02/06 MGS är och kommer alltid vara ett Playstation spel, Xbox kan hålla sej till sina Halo barn spel och lost and the damn, åker hellre motorcykel med Solid Snake, än Johnny Klebits 02/06 Ok där ser man. Låter bara som att det var väldigt mycket utrymme som användes med tanke på att nästan alla spel ligger på betydligt mindre datamängder oavsett. Det största jag kört var väl Age of Conan på PC som tog upp över 20GB, men MMO är lite speci... 02/06 Nej, det är nästan inga prerendered ingame cutscenes i mgs4. Däremot sägs det att det var okomprimerat ljud vilket tar onödigt mycket ljud om det är sant. 02/06 Var det inte så att de 46GB bestod av uppåt 40GB prerendered ingame cutscenes, som dessutom ofta var alldeles för långa och tråkiga? Jag har inte spelat spelet dock, bara såg det någonstans. 02/06 Tråkigt att man nu måste anpassa spelet så det ryms på DVD... mgs4 låg ju på 46Gb så... 6 DL-DVD någon? :D 02/06
Skicka en rättelse