När jag var en liten palt tvingade mor på mig en tyghjälm som vanligtvis endast blödarsjuka använder ("men du var ju så klantig") och det är kanske dags att ta fram den ur garderoben. #Tony Hawk's Ride kommer som bekant att skeppas med en tillhörande skateboard för vardagsrumstricksande så frågan är om alla Wiimote-skador inte fått sig en konkurrent.

Den rörelsekänsliga brädan ser ut att ha ändrat lite form sedan vi fick tag i den bilden du ser ovanför rubriken. Knapparna syns inte till och istället noterar vi bara en liten öppning på långsidorna som förmodligen aktiverar grabs i spelet. Plastskateboarden kommer att känna av när du sparkar på sidan för att få fart och du utför såklart tricks genom att trycka till på samma sätt som på riktigt. Det gör att den trivs bäst på en mjuk matta, att skruva runt den på en gammal fin ekparkett är nog inte så klokt.

Så, bör spelet säljas med tillhörande personförsäkring eller i alla fall armbågsskydd? Döm själva i det färska klippet, direkt från Los Angeles. Vi hoppas i alla fall att Bam Margera håller sig borta och att ett alternativt gamepad-läge finns för oss som föredrar att förbli soffpotatisar.

[video=3196]

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>
Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.