Vi berättade inatt att #EA blir utgivare för #All Points Bulletin - #Realtime Worlds massiva onlinesatsning som släpps första kvartalet nästa år. TeamXbox meddelar att spelet fortfarande är under utveckling till 360, även om släppdatumet endast gäller pc-utgåvan.

RTW tog sig ett snack med Gamasutra efter presskonferensen och godbitar ur intervjun är att det sannerligen inte är WoW som står som inspirationskälla. Istället vill RTW locka till sig Call of Duty-, GTA- och inte minst Counter-Strike-spelare till sin brottsfyllda värld. Ett "matchmakingsystem" som bygger på att du strider i olika städer beroende på vad du vill uppnå, och vilka du vill möta ingår.

Målet är även att erbjuda enorm valfrihet för målgruppen. Vill du och dina vänner bli bäst på att sno bilar, så finns det leaderboards för det. Vill ni bli kända för att ha skjutit flest bovar, så finns det listor även där. Världarna ska vara dynamisk och interaktiv med runt 100 spelare samtidigt. Vi har fått tag i spelets E3-trailer. Är du sugen?

[video=3182]

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>
Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Skicka en rättelse