Ett av få tillfällen när det i spelsammanhang duktigt överanvända ordet "epic" faktiskt passar är när God of War kommer på tal. När #Sony i går kväll hör E3-presskonferens fick #God of War III gott om utrymme, dels i form av en mäktig (vi sträcker oss så långt att vi kallar den episk. Faktura kommer, pr-folket) film, dels en justering av premiärdatumet.

Trist nog får du vänta ett par månader längre än väntat på att testa Kratos på Playstation 3. Datumet är nu satt till mars 2010, mot slutet av detta år som det tidigare var sagt. Du får som sagt trösta dig med en mäktig film och ett par stunsiga skärmdumpar.

[video=3209]
God of War III blir det första spelet i serien till Playstation 3. De båda föregångarna, släppta till Playstation 2 år 2005 och 2007, gjorde rent hus i betygsskalorna. Att kalla förväntningarna på trean uppskruvade är därmed en underdrift av - just det - episka proportioner.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>
Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Skicka en rättelse