Tillkännagivandena faller under E3 som skottar i Braveheart och inte minst PSP har en strålande framtid för er med den portabla #Sony-leksaken. Under Sonys presskonferens tillkännagavs #Assassin's Creed: Bloodlines till PSP för släpp redan i november i år. Det som utlovas är free moving på liknande sätt som de stationära konsolerna och att kraften i PSP ska utnyttjas fullständigt vilket inte är helt orimligt.

Om du införskaffar #Assassin's Creed 2 till PS3 får du även lite festliga möjligheter för konsolsamarbete. Bland annat meddelas att utöver de 30+ vapen som kommer ingå i AC2 kan du om du har AC: Bloodlines låsa upp sex nya vapen genom att koppla samman din PSP med din PS3.

#Ubisofts hemsida går att finna mer information om samarbetet som säger att om du samlar in pengar och skatter i någon av utgåvorna så kan du smidigt skicka över det till den andra. Som sista punkt nämns att om du låser upp hälso- samt vapenuppgraderingar i AC2 är det nemas problemas för din besläktade karaktär i Bloodlines att ta del av dessa.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>

Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Skicka en rättelse