Under #Konamis presskonferens tillkännagav precis Hideo Kojima officiellt nästa iteration i Castlevania-serien. #Castlevania: Lords of Shadow är namnet och det är en actiontitel till PS3 samt Xbox 360. Den klassiska serien har tagit ett nytt hopp in i 3D-världen och en trailer visades upp som du kan spana in på Kojimas sajt.

Arbetet är ett samarbete mellan #Kojima Productions, #Konami Europe och #Mercury Stream och Kojima kommer själv inte leda arbetet, utan istället stötta de andra aktörerna. Detta för att som Kojima sade få in den japanska känslan bland de europeiska utvecklarna och att han har fullgod tro i att de kommer göra ett bra jobb.

Metal Gear-serien gör inte bara ett inhopp på Xbox 360, utan även arkader kommer få ta del av en ny titel. #Metal Gear Arcade är spelets titel och är en spinoff på #Metal Gear Online fast med 3d-glasögon. Endast i Japan än så länge.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>

Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Skicka en rättelse