Säg en spelserie med fler titlar än Final Fantasy-serien? Inte? Nåväl, #Square Enix meddelar idag att #Final Fantasy VII även kommer till europeiska PSN idag. Exakt när är okänt, men det är glädjande nyheter att det inte bara är amerikanerna samt japanerna som får denna möjlighet. Det går om du är lite väl ivrig att köpa från amerikanska PSN redan nu för 9,99 dollar. För de med nostalgin som sin käraste vän torde det vara ett ganska resonabelt köp. Är du sugen på att gå igenom Clouds äventyr än en gång?

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Usch va gött säger ja bara 05/06 givet! <3 04/06 Nu VET jag att jag kommer skaffa en ps3, hehehe! 04/06 Har du visa så ska det gå utan problem. Har du, som jag, Mastercard så är det kört. Då krävs det en giltig adress i usa. Detta för att du inte kan ändra vilket land kortet är kopplat till när du lägger till det som betalningsmedel. Hur går man tillväga... 04/06 Tack för tipset, tankar det nu. =) 04/06 Kollade psn nu, och nu finns Final Fantasy på psn :D 90 kronor kostar det. 04/06 FFVII är riktigt bra men rekommenderar att du provar FFVI och Xenogears om du inte spelat de ännu. =) Frågan är när detta nu släpps, har kollat PSN och inget ännu. Hoppas det inte blir ett "april april" från Sony senare eller något.. 04/06 När på dygnet släpps det då, ser inget på psn än, och skulle inte Wolfenstein 3d skäppas idag på psn, stod ju på FZ att wolfenstein 3d släpps på onsdag på xbla och dagen efter på psn, har inte sett det heller på psn ännu. 04/06 Kunde inte sagt det bättre själv. FFVII är det mitt absoluta favoritspel, alla kategorier. Anledningen är till störst del Storyn och Musiken. Storyn är den djupaste och mest välskrivna jag någonsin varit med om, och det är en ren fröjd att uppleva den.... 04/06 Det tycker jag verkligen du skall göra. Men snälla, se förbli grafiken. Ha inga negativa åsikter om att gubbarna är fyrkantiga. Det såg förjävligt ut redan år 1997 men på ett bra sätt. Designen på karaktärerna är så extremt jävla skön och skulle bara... 04/06
Skicka en rättelse