#Avalanche Studios tågar på som bara den när #Just Cause 2 visar upp över tio minuter av svenskt grappling-godis. Vi älskade swinger-lekarna i #Bionic Commando och om denna video gör spelet rättvisa så är svenskar bland de bästa på att utnyttja den här funktionen i spel. Nästa år släpps spelet till PS3, 360 samt pc.

[video=3234]

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Jag är ganska säker på att det var x-box 360 eftersom att man såg knapparna. Eller var det något annat. Annars så är jag ute och cyklar väldigt mycket nu.:) 07/06 Det där såg riktigt, riktigt snyggt ut. Både när det gäller grafiken och övrigt. Måste bli ett köp. :) 07/06 Ja, vore intressant att veta. Te.x så lade man ju inte märke till några direkta pop-ups, väldigt bra draw distance. Imponerande om det var xbox-verren.. 06/06 Någon som vet vilket format som visades? Det såg lite för snyggt ut för att vara 360 och t.ex. GTA IV till PC hade väl 360-ikoner om man spelade med 360-kontroll... 06/06 Tycker det ser ut som ett riktigt intressant spel där många speldesignidéer används på ett roligt sätt. Kan mycket väl bli ett köp! 05/06 Ser bra ut, när jag kollade på den kändes det som det var såhär Mercenaries 2 skulle vara, plus artilleri och förstörbar miljö. Jag har inte kollat på spelet innan, men detta verkar intressant. 05/06 Jag har inte påstått att spel inte ska ha handling alls, men ibland är det mer ivägen när fokus ligger på den. Jag tycker te.x att Mafia skulle varit ett mycket bättre spel om spelet haft mindre handling och mer frihet (i stil med GTA), fokuset låg rätt... 05/06 Mycket bra sagt. Det är exakt det jag har försökt få fram med mina inlägg, även om jag kanske inte fick fram det på samma enkla sätt. 04/06 Det har jag aldrig sagt att den var. Det jag sa var att det var ett storydrivet spel. Jag tror ingen här spelade Mafia för att det var så rolig bilkörning (bilarna var ju ungefär lika kvicka som ett ånglok) eller för att actionsekvenserna var bländande.... 04/06 Jag satt och garvade nästan hela demon, det här verkar ruggigt kul! Är det inte fruktansvärt buggigt eller en mardröm för hårdvaran blir det ett köp, här ska röjas! :D 04/06
Skicka en rättelse