#Supreme Commander 2 tillkännagavs förra året av Chris Taylor och hans #Gas Powered Games och Total Annihilation-fantasten i oss alla kan inte låta bli att le lite extra. Det har nu börjat cirkulera en del gameplay på uppföljaren från E3 där mycket av spelet gås igenom.

Först ut är ett sex minuter långt gameplay-klipp från VE3D-video vilken du enklast når här. Det finns även en snäppet längre hos Gamespot, men i gengäld får du sämre kvalité. Förhoppningsvis dyker mer material och information upp närmsta dagarna, eller rättare sagt förmodligen, så håll som vanligt koll på FZ för din dos spelharmoni i vardagen.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>
Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Exakt vad jag tänkte. Hoppas Chris Taylor minns vad som gjorde TA så bra! Detta verkar lovande iallafall. 04/06 Det märks mest när du undviker skotten som sagt, sen ger det ju även möjligheten att "skydda" en svag enhet genom att ha en stor tank framför den, så länge inte de inkommande skotten går i för hög bara i alla fall. En av favoriterna är ju när jag lyckad... 04/06 Såg klart intressant ut. Gubb-kanonen va fanimej bäst!:D Hoppas att det inte blir lika jobbigt att styra omkring gubbarna som i ettan. Blev rätt mycket kaos och onödiga casualties. Skönt att de tar bort tech-skiten också. Var svinjobbigt att uppgradera... 04/06 Tyckte alltid kartorna/terrängen var väldigt tråkiga i supcom, speciellt i jämförelse med TA som hade alla möjliga intressant världar med olika egenskaper och unika landskap. Så det här ser klart å tydligt ut som ett steg åt rätt håll för mig. Hoppas... 04/06 Fatboyen i slutet skjöt ganska random och missade en hel del. Sen är det saker som turretsarnas tracking-speed som spelar roll. Speciellt i anti-air kanonerna i ettan var detta avgörande. En kanon med mycket DPS på pappret kunde vara helt värdelöst för... 04/06 Det var ju ingen som gjorde någon micro management med enheterna. Jag misstänker att det är ganska enkelt att träffa stationära mål med framtidens alla teknologiska påfund. 04/06 Han tryckte rätt hårt på att alla projektiler osv räknades hela tiden i realtid. Men vad jag kunde se från videon så va där inte ett enda skott som missade eller liknande? Vad är då poängen med det hela? Eller missade jag nåt ? 04/06 Fångade inte mitt intresse. 04/06 Har rätt så nyligen blivit väldigt förtjust i Supreme Commander genom Forged Alliance, vilket gör att jag helt plötsligt ser fram emot 2an. Enda som väckte lite frågetecken var om jag trots min nyligen uppgraderade dator komma få glädje av detta spelets... 04/06 efter att ha sett e3-trailern (http://www.youtube.com/watch?v=wy9yX84RY6Q) så var jag lite orolig att det skulle se lite för "animeaktigt" ut. men de här ser ju bra ut!:up: enda man kan klaga på är väll som Artman säger, stridvagnskanonen, WTF!? 04/06
Skicka en rättelse