Under ett snack med #Biowares Greg Zeschuk och Ray Muzyka lyckades Joystiq få reda på att nästa DLC till #Mass Effect snart är redo att tillkännages. Tydligen hade till och med Muzyka spelat nämnda tillägg innan han gav sig av mot mässan som fortfarande pågår. Första DLC:t, Bring Down The Sky kan du bland annat ladda ner från vårt filarkiv Vad det nya tillägget kommer innehålla är okänt och vi meddelar självklart när vi vet mer.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>

Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.

Både DLC och sen Mass Effect 2. MUMMA! :) 08/06 Ahh... ok. Tack! Då vet jag. Det är dock märkligt, att man har valt att ta två bokstäver från första ordet, och en bokstav från andra ordet. Skumt. Download är ju faktiskt ett ord, och man bör därför endast ta ett "D" i en förkortning. :P Hur som helst,... 08/06 Downloadable Content - t.ex extramaterial till ett spel. 08/06 Vad betyder DLC? 07/06 Håller med. Kommer absolut inte köpa 2-disc utgåvan för det känns inte som den tillför så mycket mer än att dom bara vill dra in lite kaffepengar. Väntar troget på ME2 istället. Hoppsan! Det var ju konstruktivt sagt av dig. 07/06 Nice. Vet dock inte om jag vill köra ME igen. Har skapat min story, hur jag upplevde Mass Effect. Låter kanske lite nördigt haha. Men vafan. Vill fortsätta med 2an ist. Lite alkholiserad också löwl. 07/06 Skitspel. 06/06 Där ser man! Men den där specialutgåvan suger verkligen. Hoppas att det kommer flera varianter. Man vill ju inte behöva köpa Mass Effect igen. 06/06 PC, fattiglapp? Ett riktigt grafikort kostar lika om inte mer än en X360 så vi som spelar på PC är inte snåljåparna i ditt begrepp. Piratkopiering på X360 är nog rätt hög också skall du se. Anyway, dags att spela ut Mass Effect på X360 då (Redan varvat... 06/06 Ej sant. Den trailern finns upp på Xbox live marketplace. Tror knappast dom skulle slänga upp den där utan att ha det bekräftat ifrån Bioware. :D Dessutom visades trailern på E3. ;) http://www.eurogamer.net/videos/e3-mass-effect-2-disc-special-edition 06/06
Skicka en rättelse