E3-veckan är över och trött som man är efter allt nyhetsplitande finns det ändock anledning att släpa sig till datorn. Tack vare alla smaskiga digitala erbjudanden som dessvärre är ganska få till antalet just nu. Vecka 23 är det alltså vilket innebär att.. ingenting speciellt. Njut av bilden på en häst sen i vintras. Den stora frågan du bör ställa dig är. Varför gömmer sig hästen bakom stolpen och än viktigare, vad gömmer det sig bakom hästen? Medan du tar dig an denna tankenöt av episka proportioner så spana in helgens erbjudanden nedan.

Steam:
#Penumbra: Overture - 75 procent - 2,50 euro
#Penumbra: Black Plague - 75 procent - 3,75 euro
Penumbra Collection (se ovan) - 75 procent - 5 euro
#Assassin's Creed - 50 procent - 14,99 euro - till och med 5 juni
#Splinter Cell - 50 procent - 2,99 euro - till och med 5 juni
#SC: Double Agent - 50 procent - 4,99 euro - till och med 5 juni

GamersGate:
#Just Cause - 50 procent - 9,99 euro
#King's Bounty: The Legend - ?? procent - 9,99 euro

GoodOldGames
#Gothic - 50 procent - 7,49 dollar
#Gothic 2 Gold - 25 procent - 7,49 dollar

Direct2Drive
#The Sims 3 + Gameguide - 15 pund - 37,95 pund
*Notis* - Sims 3 går att få för under 400 svenska kronor i svenska butiker, men om du vill ha den maffiga guiden är det inte ett orimligt pris.

#3D Realms har även de öppnat en liten webshop som är förvånansvärt ful vari du kan finna dina 3d Realmsklassiker på ett väldigt smidigt sätt. Nå - har ni kommit på vad som gömmer sig bakom hästen? (Jag är medveten om att det inte är en häst - utan en ponny. Men snel ponni? Låter helt skevt!)

Tipsa era kamrater om fler tips i forumstråden!

Blev ett inköp av Penumbra för min del också. Jag älskar skräckfilmer, men av någon konstig anledning har jag stora problem att lira spel av samma genre. Vi får väl se hur det går. Förutom Penumbra blev även Audiosurf inhandlat den här helgen. Det är... 08/06 Penumbra var ju riktigt bra! Ett spel i gamla skolan känns det som. Har spelat Overture nu i några timmar och det enda jag saknar är en tydligare story och mindre...hundar... 07/06 Snel hest, och bra erbjudanden! 06/06 Yep, fick bli ett Penumbra Collection Pack för min del också. Fattar inte folk att spel säljer när dom är billiga? 06/06 Jag köpte Penumbra collection och fick med "Penumbra: Requiem" för samma pris, fattade aldrig att det ingick:P Riktigt bra pris iallafall. 06/06 Hittade ett jävligt nice erbjudande via [http://aiononline.se] Aion online betatillgång/pre-order erbjudande för 50 kr (http://downloads.cdon.com/index.phtml?action=nav_page&navigation_id=23796&country=se) finns tydligen bara som stand alone grej på cdo... 06/06 Penumbra collection GET! 50 spänn, helt ok. Men hur mkt man vågar spela det är en annan sak :D 06/06 Men det kostar halva priset på Steam. Black Plague inkluderar nämligen Requim. 06/06 Penumbra Collection? Serien består ju av 3 spel vilka alla går att köpa på Gamestop för sammanlagt 99kr (i en box). Tror att jag köper den istället. 06/06 Steam har ju haft dessa erbjudanden hela veckan? :) Men som sagt, det är "helgen" enligt Fz. Bra sammanfattning iaf! :) 06/06
Skicka en rättelse