Joystiq fick tag i #Forza Motorsport 3-utvecklaren Dan Greenwalt, och bad honom förklara hur deras kommande racingtitel står sig mot konkurrensen.

Jag befinner mig i spelindustrin tack vare Gran Turismo, ärligt talat. Så, Kazunori Yamauchi-san och Playstation 1-teamet är värda all beröm. Men jag tycker att han lämnat över till oss nu. Han kanske inte menade att göra det, men vi har tagit genren till nya höjder medan de slutat utveckla genren. Så återigen: massor av respekt till honom, men jag skulle vilja påstå att våra skillnader är att de tillhör den gamla skolan. Kejsaren är naken och jag vill inte, du vet, jag vill inte slå på någon som ligger, men inget spel kan tävla med oss just nu.

Hårda och kaxiga ord, minst sagt! Vilket av de båda racinglägren tillhör du? Det kommer bli väldigt intressant att jämföra Forza 3 och #Gran Turismo 5 när de båda spelen släpps - speciellt som det ena är Xbox 360-exklusivt medan det senare hör hemma på Playstation 3.

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiY2YyMzczMTNiYmI3ZjVlNGZlZjdmYjYxZGNiMzk1MTNhZjIwZmViNiI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6Mjk3O2k6MTtpOjM5NDtpOjI7aToxMzM1NTt9fQ=="></input>

<input type="radio" name="q394" value="2669" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Forza Motorsport 3

<input type="radio" name="q394" value="2670" class="form_input_radio"></input>

Gran Turismo 5

<input type="radio" name="q394" value="2671" class="form_input_radio"></input>

Glöm dem - Mario Kart är redan släppt!

<input type="radio" name="q394" value="2672" class="form_input_radio"></input>

Något helt annat spel

<input type="radio" name="q394" value="2673" class="form_input_radio"></input>

Gillar inte racing

</form>

tycker inte det är fanboy utalande att "ingen kan slå oss" han nämde inte xbox äns i utalandet. Kunde lika väl varit för ett spel på pc... Och första gången dom skryter om forza, tycker jag kan va lovande. Välldigt lite info om spelet, så tror det är... 08/06 Inget att tacka för. :) Jag skulle ha kastat med länkar från början men latheten slog till. Ptjaa, den där delen funderade jag väldigt mycket över själv, har fasiken ingen aning. Jag klurar mer på om det kan ha att göra med PSP versionen..? Njae, jag... 08/06 Tackar, mycket intressant. Kan jag tolka "fifth wind" som att de kommer att släppa en dyrare version till vilken all DLC blir gratis? 08/06 Den bästa källan jag har för att backa upp det är Amar212's post på GTPlanet. (http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=115870) Visst är det inte bekräftat från PD på något sätt över huvud taget men skulle han ha fel så skulle det vara första gång... 08/06 Jag är förvånad att Forza3 ser så bra ut. Forza har aldrig varit om grafik utan mer för körkänslan, so I am impress. 08/06 GT5 kommer att ha bilskador. 08/06 Smack. Poff. Kapow... http://tinyurl.com/l7metv 08/06 Jag tror mer på GT5. Efter att ha sett E3 trailern där dom visar både rally och NASCAR så blir man jävligt sugen. Känns som att Forza 3 inte kommer erbjuda mer än bättre grafik 08/06 Forza kommer förövrigt äga, GT5 kanske ser bättre ut men utan crashdamage och inte samma uppdatering av fysiken så meeeeh. 08/06 Mycket ur den trailern är väll sagt att vara CG iaf enligt 1UP yours. 08/06
Skicka en rättelse